Iklan Leaderboard

Rabu, 18 November 2015

12 Lebih afdal letak bendera UMNO berbanding Perancis

Di saat dunia sekarang sedang sibuk menukar gambar profil facebook masing2 dengan imej bendera Francis, Ketahuilah adalah lebih afdal kalian di Malaysia menukar gambar profil facebook masing2 dengan bendera keramat UMNO, sebagai solidariti kita rakyat Malaysia terhadap UMNO yang sejak akhir2 ini diserang dengan berbagai FITNAH yang keji untuk menjatuhkan UMNO.

Sekadar Cadangan.
‪#‎UMNO‬


Ya, begitulah cadangan bernas daripada seorang penyokong tegar UMNO yang agak terkenal di Fesbuk iaitu Abu Abu Amry. Aku dah lama follow FB beliau dan sejujurnya agak terhibur dengan status dan gambar2 beliau. Put aside ideologi politik, tapi aku memang respek kerana beliau bukan sahaja guna muka sendiri malah kebal dengan segala makian dan cacian yang dilemparkan kepadanya.

Salud.

#prayforumno #prayforbn #prayforjamilkhir #prayforyapiem #seriuskelakar


tags: facebook abu amry umno penyokong lawak tukar bendar perancis profile photo solidariti bendera perancis france

12 ulasan:

  1. at least he has the guts to put his face rather thn be a cowardice anon, hahaha :'))

    BalasPadam
  2. ha ha muka tembok...ni namanya berani kerana bodoh

    BalasPadam
  3. dia punya statement dah nampak bodoh

    BalasPadam
  4. Pelapis ahmad maslan...cita2 nk jadik pemimpin gak nih...

    BalasPadam
  5. Pelapis ahmad maslan...cita2 nk jadik pemimpin gak nih...

    BalasPadam
  6. Dia ada hak untuk suarakan pendapat dia. ye lah . at least he's not a damn stupid coward.

    BalasPadam
    Balasan
    1. YOU WIN!!!

      Padam
    2. Menang pun xguna tetapi bodoh.

      Padam
    3. kau pandai sangat ke nak bodohkan orang?

      Padam
  7. #pajakgadaiArRahnu

    BalasPadam
  8. You can clearly see the sarcastic middle finger ther
    LOL

    BalasPadam
  9. at least , dia berani menunjukkan jatidiri perjuangan diri dia . tidak macam sesetengah org dalam facebook , yg ramai berlagak menjadi pakar ekonomi haram , ustaz tepi jalan , ustazah cetek akal , menteri takde gaji , tetapi berani menyerang org dengan fake account sahaja. takda apa yg kelakar pun noob. hak berpolitik dijamin disisi perlembagaan . begitu juga hak menyatakan solidariti kepada sesiapa yg diyakini pihak terbabit adalah pihak benar .

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...