Iklan Leaderboard

Selasa, 17 November 2015

9 Kalau aku bukan, kau pun bukan, habis tu siapa?

Hujung minggu baru2 ini aku ada buat komik lawak saja2 dan minta rakan2 Fesbuk untuk sumbangkan idea dialog apa yang sesuai untuk dimasukkan dalam komik tersebut dan 5 idea terbaik akan aku gunakan dalam komik dan masukkan dalam blog. Komik yang pertama adalah contoh idea aku, 5 komik seterusnya tambah lagi 1 extra adalah idea yang berjaya terpilih.


Idea oleh Keldai Kayu

Idea oleh Farizan dan Dyny

Idea oleh Syapik.

Idea oleh Azroy.

Idea oleh Exchanteur.

Extra idea versi Islamik oleh Ammar.


Jangan marah aaa keh keh keh.

tags: lawak komik kalau aku kau bukan habis tu siapa gay curi ambil peminat justin bieber berak tahi tak flush mental sakit otak tengok blue hentai tak bangun solat subuh

9 ulasan:

  1. Terbaik bawah sekali tu

    Insaf : '(

    Cool Guy

    BalasPadam
  2. jawapan kepada semua soklan diatas adalah 'hantu' yang buat? x payah susah2 nak pikiaq.. salahkan hantu saja dah settle.. semua org percayakan hantu..hihihi

    BalasPadam
  3. sempoi... haha..

    BalasPadam
  4. Pegi mampos dgn komik kat atas. PrrrooooooOOOooOOOooOoOoooOooOttTTttTtTtT di muka si Rosli argh lega baqq aangg..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko bangang ke sirosli?

      Padam
    2. proOoott skali atas muka ko ..

      Padam
  5. isis beriye beno ngakunye..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...