Iklan Leaderboard

Ahad, 22 November 2015

4 Antara Cinta dan Sahabat

Antara Cinta & Sahabat

Aila, seorang penuntut jurusan Kejuruteraan Mekanikal di Universiti Putra Malaysia tidak pernah mempunyai kawan yang rapat kerana kelemahannya, namun kehadiran seorang sahabat istimewa iaitu Maisarah telah mengubah kehidupan beliau menjadi lebih ceria dan gembira. Akan tetapi semuanya bakal berubah apabila mereka berdua telah terjatuh hati pada lelaki yang sama.

Baca komik ini untuk mengetahuinya apakah kesudahan kisah cinta 3 segi ini?





Untuk membaca kisah selanjutnya, rakan2 pembaca semua dijemput baca di laman web Mat Komik di pautan berikut:


Sebagai makluman komik ini adalah hasil kolaborasi saya dan pelukis berbakat IrfanHilal untuk pertandingan Cabaran Komik Online Malaysia 2015 (CKOM2015) yang bertemakan "CINTA".

Dan saya harap juga agar rakan2 pembaca dapat VOTE komik kami ini serta KONGSIKAN kepada kawan2 yang lain agar dapat memberi inspirasi kepada kami untuk terus menulis dan berkarya.

Cara untuk VOTE adalah pada bahagian bawah page tu ada terdapat 5 bintang, gerakkan mouse ke bintang ke-5 yang paling kanan sekali dan klik pada bintang tersebut huhu.

Sebarang pendapat dan pandangan juga amat dihargai.

Terima kasih.




tags: komik cabaran komik online malaysia 2015 ckom2015 tema cinta antara cinta dan sahabat percintaan persahabatan

4 ulasan:

  1. Menarik ! siap belajar kat UPM hahaha

    BalasPadam
  2. Haduii la
    Pasal dah selalu sangat baca manga jepun
    Jadi arah pembacaan pun dah terbiasa dari arah kanan ke kiri haha

    Btw menarik akan mesej yang nak disampaikan melalui kartun tu noob, apa pun aku doakan moga kau berjaya dalam pertandingan ni

    Cool Guy

    BalasPadam
  3. Mantap aar Boss. Join jugak kau dlm contest tu ek...
    Aku je pemalas nak mampuih. Hahaha

    BalasPadam
  4. kenapa org lain yg tulis org lain yg lukis? kenapa tidak kedua2nya sekali org yang sama.. btol x ayam ostrolia?

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...