Selasa, 17 April 2012

9 Berita baik buat golongan pondan

Ada berita baik untuk golongan pondan / bapok / mak nyah / shemale / transgender / tranny yakni org yg dilahirkan lelaki tetapi membuat pembedahan utk membuang kotey dan mengambil pil hormon utk membesarkan tetek utk menjadi perempuan. Anda berpeluang menjadi Miss Universe seperti Miss Universe Canada ini, Jenna Talackova.





Pemilik pertandingan Miss Universe En. Donald Duck Trump telah mengubah format dan membenarkan golongan shemale (mungkin hanya kepada yg dah potong kemaluan) utk bertanding dlm Miss Universe bermula tahun 2013. Tapi utk golongan shemale yg berada di Malaysia, anda mungkin kena bermigrasi ke Kanada, Australia atau negara2 lain yg membenarkan golongan kewujudan LBGT ini kalau nak masuk bertanding. Negara Thailand tidak dicadangkan kerana anda terpaksa bersaing dgn ramai shemale2 yg lebih hawt.






Kalau korang stim... seriously korang ada masalah...


Sumber sini dan sini.

* Orang yg dilahirkan sebagai khunsa atau hermaphrodite yakni mempunyai kedua alat kelamin lelaki dan perempuan, jgn berasa kecil hati hanya kerana anda telah dijadikan seperti itu sejak lahir, ketahuilah anda jauh lebih mulia dari golongan2 kat atas tu.




tags: transgender jenna talackova forces miss universe canada rule change entries to compete controversy donald trump pondan bapok mak nyah shemale tranny

9 ulasan:

  1. Memang terus buasir tengok pondan

    BalasPadam
  2. kuantan bersepah bapok siamm. seriously memang howt -_-

    BalasPadam
  3. long life Donald Trump! long life DOnald Trump! Hidup Hidup!

    BalasPadam
  4. kalah vanida imran aih..hahaha

    BalasPadam
  5. babi lepas ni kalau nak layan miss world,kena tengok profile dlu. pondan ke tak sejarah dia.

    BalasPadam
  6. pergh stim sial aku tengok memang macam perempuan betul,ni kalau tak tau ni memang hancuss

    BalasPadam
  7. bogel lah kasi tengok pantet cmne..bagi rase pon boley..tulen ke x..

    BalasPadam
  8. perh..dah tahap2 lisa dan scha la plak lawanya. hmm... halkum ada tak?

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...