Sabtu, 7 April 2012

36 Gaya yang sangat annoying

Berikut adalah antara cara atau gaya posing perempuan bila bergambar yg sangat annoying namun menjadi kegilaan, ikutan dan trend gadis remaja dan pra-dewasa zaman sekarang termasuk gadis2 di Malaysia lalu dikongsikan di blog, Facebook atau Twitter...

1. Ambik gambar diri sendiri dari pandangan sudut atas.



2. Buat mulut itik/duck face. Lagi panjang mulut itik lagi comel... lah sangat.



3. Sambil2 tu besarkan mata, kalau boleh sampai tersembul biji mata.


4. Baju kena seksi, lagi banyak warna kulit yg kelihatan lagi bagus.


5. Berlatarbelakangkan jamban, bilik air, bilik tido atau mana2 lokasi yg tak masuk akal.


So bila digabungkan kesemua 5 teknik posing di atas iaitu gambar pandangan atas + mulut itik + pembesaran mata + baju seksi + background jamban maka terjadilah pose seperti berikut yg paling Hardcore...


Nota: Kalau nak diikutkan aku nak letak je gambar pose gadis2 Melayu/Malaysia yg berlambak kat blog, Facebook, Twitter, Google tapi nanti mesti mereka akan mohon padamkan gambar mereka kalau diorang jumpa blog neh. Oleh itu aku akan gantikan dgn pose2 oleh mat saleh. Kebanyakan pose org Malaysia pun hampir sama jugak...


tags: gadis perempuan melayu malaysia pose posing gaya bila ambil gambar foto photo self capture pandangan atas duck face mulut itik big eyes mata besar sexy pakaian seksi toilet bathroom jamban bilik air share kongsi facebook blog twitter google images pov

36 ulasan:

  1. menyampah gila ! buasir otak aku melihatnya !ohhhh!!

    BalasPadam
  2. haha... mama pon jadi meluat gak tgk huhuu

    BalasPadam
  3. hahaha..dah nama pun pompuan mesti la nak kelihatan comel kan...jangan ada lelaki buat gaya macam ni udah la yer :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. perempuan je la yg cakap comel... cuba tanya lelaki, kebanyakannya mesti menyampah dgn gaya2 perempuan gedik macam tu

      Padam
    2. haha betol tu..aq pompuan pun tak rasa comel la..comot ada la

      Padam
  4. haha.. anyway, memang nampak comel pun. pasal tu lah orang jadikan trend.. lelaki jangan tipu, gambar gf korang dalam hp camne?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ye pun comel, bagi kat pakwe untuk tatapan sendiri dan menjadi bahan masturbasi pakwe sendiri sudah, tak perlulah nak share2 kat internet. nak tarik perhatian siapa sebenarnya? kalau yang buat macam tu memang cute kira ok lagi, tapi kalau yang buat macam tu stok pecah rumah memang mintak pelempang la jawabnya

      Padam
    2. mmg lar comel..tpi x payah kot nak tayang2 comel tu sgt..
      kalo disimpan untuk yang berhak lagi lar comel...

      Padam
    3. kalau ye pun comel, bagi kat pakwe untuk tatapan sendiri untuk menjadi bahan masturbasi pakwe sendiri sudah, tak perlulah nak share2 kat internet. nak tarik perhatian siapa sebenarnya? kalau yang buat macam tu memang cute kira ok lagi, tapi kalau yang buat macam tu stok muka dinding pecah rumah memang mintak pelempang la jawabnya

      Padam
  5. yg first buah2an dia mantap bro.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. aku tahu... salah sorangnya kau hahahaha

      Padam
  7. gmbr dri sudut atas ~ org ckp nk efek kurus kot??
    hehehe...

    BalasPadam
  8. gambar yg bawah sekali tu lain mcm jer..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alah nub pon msti crop tu..padahal saje xmau kasi full image..

      Padam
  9. suke amek gmbr mcm kategori yang eprtama tu...sebab nk nampak kurus...hahahaha....

    BalasPadam
  10. btullah.mmg sgt annoying.bukan nak kata la walaupun sy sndri prmpuan,x prnh kot seumo idup amik gambo cmtu.mmg ye.klu tgk kt fb ngan blog,gaya sama ja huh..hai prmpuan2...(jgn mrh ye;p)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ex-gf gue yang 1st pernah jugak gambar2 style macam tu untuk i. tapi just utk i. memang nampak gedik manja. tapi comel sebab orangnya comel.

      btw kalau ppuan taraf bini orang buat macam tu, mmg snoobish!

      Padam
    2. 'Just utk I'? padahal baru bergelar gf. maknanya dengan sape2 je la die buleh wat cmtu. kalo dah break up, ade bf lain lak, ex-gf tu akan buat cmtu gak kt bf yg u bartu.

      kalo korang dah kawen, lain la citer!

      Padam
    3. typo:
      *bf yg baru tu

      Padam
    4. lor..mmg la untuk gue jer sebab masa tu kan i bf dia. so after broke up, no wonderla dia nak buat cmtu untuk bf baru dia.

      Padam
    5. kiranya nak cakap baru je jd bf dah senang2 nak bg gmbar cmtu, tunggu la kalo dah kawen. walopun bukan gmbr yg 'porn' pn, tp yerla.. laki ni tngk gmbar pmpuan posing2 skit buat muka manja, senang nafsu.

      eeee takut takut

      Padam
    6. aik hari tu kata tak pernah ada awek la,pompuan selalu guna amik kesempatan la apa la,tetiba mengaku pernah ada gf pulak.ko biar betul ni ckp belit semacam.kalau lu pernah ada awek,apsal tak kawin je dgn dia?pastu dok meroyan kat sini...nampaknya kita seperti sudah ada legend yg baru...

      Padam
    7. Tanpa Nama22 Oktober 2012 8:10 PTG

      bab tunggu kawen dan boleh menaikan nafsu tu i setuju.tapi nak buat macam mana..bila dah cinta. semua no hal.


      Tanpa Nama22 Oktober 2012 8:11 PTG

      biler i cakap tak pernah ada awek? i cakap i kena dumb dgn awek jer..

      Padam
  11. Ko terlepas satu scene la noob..

    Scene kepit tetek bajet nampak lurah dalam.
    Padahal 32A pakai push up superb bagi nampak C.

    Bungux.

    BalasPadam
    Balasan
    1. (0_o")...*tutup mata* XD

      Padam
    2. wow. biar betol. ingat anon jer suker komen cmni! @@

      Padam
    3. ooo macam orang yg tulis tu laa...so tetek size apa?

      Padam
  12. aku syak ko tgh stim kan? hahahahaha

    BalasPadam
  13. hakhakhak. terasa. alaaaa annoying ke...maaflah,ingatkan cute :P

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...