Jumaat, 27 April 2012

11 Maze game yang paling awesome

Sempena entry ke-200, aku nak memperkenalkan sebuah game komputer maze atau puzzle yang pertama sekali dibangunkan dengan teknologi Flash. Ada 4 stage semuanya, stage 1 dan 2 agak senang, stage 3 agak susah. Kalau korang dapat sampai stage 4 kira hebat la.



Cara bermain, guna mouse utk gerakkan titik biru tu ke tempat yang berwarna merah dengan tidak melanggar dinding. Walaupun nampak simple, tapi game ni agak mencabar dan menyeramkan kerana backgroundnya yg gelap dan tahap kesukaran yg semakin meningkat pada setiap level boleh membuatkan ketiak anda basah dgn peluh. Jgn lupa on kan sound speaker sbb kalau dah complete semua keempat level, lagu ending dia mmg awesome.









11 ulasan:

  1. hantu games ko ni .... background maros bros ....tp tetiba ade plak makcik jogging ngan mamak naik beskal.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah anda org pertama perasan... hadiahnya sila tgk video ini http://www.youtube.com/watch?v=wd63P7mYXzo

      Padam
  2. masuk game ke-3 fail..aishhh...xlepas..hahaha

    BalasPadam
  3. madefaker punya game

    dah la tukar level tak bagi can orang tarik nafas dulu

    BalasPadam
  4. Ada-ada saja Game ini, Terkejut ana pas keluar Gambarnya... hehehehe
    AMAZING lah pokona mah..

    BalasPadam
  5. ade ke yg lpas level 3?
    naharom punye game

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...