Iklan Leaderboard

Khamis, 5 April 2012

23 TERBUKTI! Pendidikan Malaysia lebih bagus

Muhyiddin kata... generasi muda negara kita dapat pendidikan yang lebih baik berbanding pelajar di Barat seperti Amerika Syarikat, Britain dan Jerman... katanya mengikut laporan oleh Forum Ekonomi Dunia.... bukan aku kata tapi Timbalan Perdana Menteri a.k.a Menteri Pelajaran kata... sumber kat Malaysiakini dan Bernama sini...

Ni kat Indonesia... hampir serupa dengan Malaysia


Di Vietnam... wah comel gitu

South Korea... takde rupa macam SNSD atau Wonder Girls pun...

Jepun tak yah cakap lah mmg terbaek...

Di Russia... mcm baju maid pun ada...

Sebuah sekolah di Jerman... Heil Hitler

Kat UK... peeh smart gitu mcm sekolah Harry Potter

US tak yah cakap la mmg paling sempoi...

Sementara itu di Malaysia...

Pendidikan kat sini memang lebih 'BAIK' lah daripada barat...


THE END


tags: pendidikan malaysia lebih baik daripada barat timbalan perdana menteri tpm menteri pelajaran tan sri muhyiddin yassin amerika syarikat usa britain uk jerman germany russia south korea selatan jepun japan indonesia vietnam pelajar sekolah perempuan tunjuk isyarat lucah fuck off jari tengah school uniform laporan daya saing global 2011/2012 forum ekonomi dunia wef world economic forum

23 ulasan:

  1. Wow Gambar Imej Muslimah Malaysia..

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2012/04/wordless-wednesday-majlis-konvokesyen.html

    BalasPadam
  2. semua brtudung..tp isyarat lucah..mungkin akan ada yg ckp barat lg parah..tp dia kafir..mcm mana tu...

    BalasPadam
  3. malaysia memang 'terbaik' dari segi pendidikan,..

    BalasPadam
  4. adoyai...wat malu jerkk pix y last tu..ngee..ngekngok laa dorg snap pix camtu..hoho...
    btw,teringin nak pkai uniform cam skolah harry porter uwhh.hahah cam budak nerd je

    BalasPadam
  5. aku dulu skolah menengah gak tapi xpenah lak tergamak ambik gambar rupa tu
    ops..mgkin zaman aku dulu takde henpon kamera..bukan takat hp kamera..hp pun tarak..hahahhahaa (gelak setan)

    BalasPadam
  6. sebab tu pendidikan malaysia lebih baik dari barat... kalau kat barat diorg buat maksiat secara terbuka depan2, kat malaysia budak2 sekolah ni buat maksiat secara tertutup sembunyi2... kan lebih BAIK tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko silap tu~ bila buat secara terbuka, maknanya mereka JUJUR~ mereka berpegang pada "berkata benarlah sekalipun pahit"(nak menipu macam mana klu dah kantoi depan2) budak2 sekolah kita MUNAFIK, BERPURA2~ depan cikgu pijak semut pon tak mati, belakang kalu, ha ha ha~

      Padam
  7. Tgk gambar last,akak terus terjatuh dr kerusi.Nauzubillah! !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya cikgu kat sekolah mengadap budak2 macam tu lah kak. yaALLAH berapa kali nk kena cakap, nak kena tegur. mencarut sesuka hati je.

      Padam
  8. Pic last tu memang 'jujur' hasil sistem yg kita yg terbaik. Pelajar kini pemimpin masa hadapan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kejujuran tanpa batasan kan mereka ini ?? hahahaha~

      Padam
  9. Mula2 tadi bangga je nak baca entry, igt nak tmbah knowledge sikit pasal pendidikan di Malaysia. KAHKAHKAHAKAH!! Terbaek punya entry.. :D

    BalasPadam
  10. hidup! hidup! pelajar malaysia!

    BalasPadam
  11. PATUT BENARLAH OTAK HANG KENA BUASIR @ BARAH FIKIQ PUN DAH TAK BETUI ...AWAT HANG TAK BUBUH GAMBAR LUCAH ORANG2 BARAT2 ...YANG KAFIAQ ...LEBIH BAIK DARI MUSLIM...HRHE...

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. bukan nak menyokong student Malaysia tapi sebelum nak judge sesuatu perkara tu wajar lah siasat dulu.. mungkin pelajar kita kurang ilmu.. x baik nak jatuhkan hukuman sesuka hati.. yang cik/encik blogger ni pun ambil gambar pelajar dari negara lain ambil yang 'pose' baik2 je.. kalau macam tu saya yakin ada je pelajar Malaysia yang 'pose' baik2 je.. kenapa x ambil?? kalau nak menegur bukan ini caranya.. kita kan dah dewasa.. menulis la dengan matang..(nasihat untuk diri sendiri dan kita semua)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju. budak-budak mcm ni mudah terikut-ikut. ada jer pose yg elok tp kenapa pose yg mcm ni jugak nk terus disebarkan. kesian.

      Sape tak pernah muda kan... hoho

      Padam
    2. sila berpijak pada bumi yg nyata... yg student kita memang 'terbaik' hahaha... lagi mau cover... retard la

      Padam
  14. Jgn sibuk dok kata anak org nanti kena batang hidung sndiri.baru tau.maybe ada diantara mereka dah berubah.setiap manusia boleh berubah.jgn sibuk mengata,menghina org sedangkn diri sndiri pun pernah buat silap.renung2kn.
    *sekadar nasihat~

    BalasPadam
  15. Tak payahlah pakai tudung kalau perangai macam tu. Tutup aurat tapi perlakuan tak dijaga. Ada satu sekolah ni (tak perlu disebut nama), sampai kelar tangan, bercium, berpegang tangan depan cikgu. Umur baru 13 tahun... Apalah nak jadi...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...