Jumaat, 13 April 2012

9 Cute atau Freak?

Venus Palermo, 15 , mengikut pandangan mata aku adalah remaja yang biasa. Rebellious dan nnocent. Tapi Kalau dress macam living doll, ada creepy feeling. Venus Angelic

Dan ada satu lagi tapi nie tak nampak freak sangat. nampak macam over make up , Kota Koti .

Aku vote for Kotakoti.

Venus

Kota KOti

Link

9 ulasan:

  1. venus nampak cam doll budak2... kota koti nampak lebih matured mcm barbie doll remaja... tapi yg ni lagi terbaek http://betteroffredhead.blogspot.com/2012/03/living-doll.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terbaik la link kau bagi nih. Terbantut jap selera aku. Wakakaka

      Padam
  2. kotakoti comel sangat, tapi dua2 mmg super ohsem. :)

    BalasPadam
  3. err....kotakoti tu manusia ke robot? serius aku nak tau ni. tp siap ada blog?

    BalasPadam
  4. err..please 2 2 itu nenek aq ! HAHA

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...