Ahad, 15 April 2012

18 Berjoget bersama pemimpin

Pemimpin dan joget adalah 2 perkara yg berlainan dan perlu diasing dan dipisahkan... Ini termasuklah juga dgn persembahan nyanyian dan bina badan atau segala jua bentuk maksiat... Ia tersangat, sangat, sangatlah buruk dan huduh... I mean, seriously...



Kenching ku kenching kau, shama shama tapi tak sherupa

Karna terlena oleh pesona alunan kopi dangdut

Sungguh ku tak mampu menahan rindu... ah! ah!

Balenggang pata pata... Ngana pegoyang pica pica... Ngana pebody poco poco

Naan aanaiyittaal adhu nadandhu vittaal...

Everyday I'm shuffling!

Wiggle wiggle wiggle wiggle yeah!

Dan akhir sekali... kalau ye pun nak buat pertandingan bina badan (cantik???) yg hanya utk memuaskan nafsu mata kaum2 hawa, tak payah la letak gambar Tok Guru kat banner tu... huduh benar nampaknya...



tags: pemimpin bn umno mca mic pr pkr dap pas majlis ceramah jamuan makan sambutan lawatan joget nyanyian menari tarian kejohanan bina badan cantik mr kelantan gadis seksi separuh bogel

18 ulasan:

  1. Haha...suke entry nie...WOHA

    BalasPadam
  2. nak tanya prince of noob kenapa asyik komen di ayam dan babi pastu kena maki dgn anon tp komen jugak...

    bukan pa.. xsyok la baca komen2 yg mencarut kat mak tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. makian2 anon tu xde effect apa2 pun... ni negara demokrasi, kita berhak nak cakap apa2, yg penting kita tak buat salah apa2... dia maki dia dpt dosa, so chill

      Padam
    2. yup~ mmg tak ada effect~ salute la bro, tahan maki~ tapi, bila kita tgk, kita pon tak syok, saya hilang terus mood nak komen ape2 kt sana~ blogserius pon sama~ obe kejap enable, kejap disable anon~ pening~ kejap aku rase nk komen, kejap aku rase menyampah~ haizz.....baik layan blog porn, at least dorang tak pernah mencarut(apatah sampai main mak bapak) & tidak menganggu mood orang lain~

      Padam
    3. yup setuju...bila post entry baru kt blogserius tgok komen beratus2 nak tau la gak apa yg dbincangkan, tapi hampeh hanya komen2 bebal yg sgt menunjukkan kebodohan org yg bercakap tanpa otak.komen tentang entry xdela banyak mana pun.kta yg nak komen betul2 ni pon ilang mood.by the way this is nice entry.suka tgok gambar2 pemimpin kta kat banner tu..

      Padam
    4. haha..cm sial je dua last tarian tu..LFMAO u'ollzzz..wiggle wiggle wiggle yeah!!

      Padam
  3. huduh.. memang huduh..

    BalasPadam
  4. Bagi YDP Agong je memerintah malaysia ni.. bagi kat PM, mcm ni la.. semua berebut nak jadi PM, mcm Anwar Ibrahim tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kene dapat kat sultan yg ngarut2...hancussss jugak...
      leh lempang2 org..ketok2 org sampai mati maaa

      Padam
  5. aku sokong cik hikaru yui,, noob aku rasa kau better stop komen dekat adb. aku rasa anon2 kat adb annoying dengan komen kau.tak sedap dowh dia kutuk mak kau macam2, maksud aku bukan kita nak takut dengan anon2 tu tapi kalau kau boleh stop komen kat sana mungkin better kot, aku sokong kau tapi at the same time kau kena pikir, anon2 kat sana bukan betul pun. dia main nak cakap je apa doang nak cakap..ni pendapat aku je. aku tegur sebab aku rasa tak seronok baca komen tengok doang dok bantai kau..peace noob

    BalasPadam
  6. blog sampah,wakaka,follow mcm2,komen kt merata rata,baru 20 riban jer,hehe,meniaga berger lg berfaedah,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak brader... baru je 5 bulan blog ni start... nak expect apa, ok la 20K viewer... daripada sesetengah blog tu dok tipu view, lagipun ni mmg blog sampah pun xbaca ke 1st post? sape suruh baca kalau dah tau sampah

      Padam
    2. lol..meriah jugak 20k viewer.. ticer ni dah bertaun2 blogging.. follower pon tak sampai 1k.. relax doe.. kita blog saja suka2.. jiwa kacau..dah la tak letak nama.. tk suka btoi ngan spesis anon ni.. pffttt

      Padam
    3. kak syah,, kalau tak suka anon2 ni, disable je comment from anon. apa susah..

      Padam
  7. Aku ni bkn fanatik pd mana2 parti pon dan aku juga x menyokong mana-mana pati pon tapi aku nk tanya ckit jer??? Apakah gmbar terakhir tu menutup aurat? setau aku aurat kaum lelaki ni dari pusat ke lutut so ape cer???

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...