Khamis, 19 April 2012

15 Buat mcm ni kalau nak kena rogol

Ini adalah contoh profile Facebook seseorang yang bakal menjadi mangsa rogol...


Upload seberapa byk gambar bitchy anda dan pastikan ia mampu menaikkan nafsu syahwat sang perogol... Pastikan semua maklumat diri, tempat kerja, pendidikan, aktiviti, kawan2, ahli keluarga, no. telefon, alamat rumah, email, akaun YM, blog semua disetkan pada Public agar sedang dijadikan rujukan. Accept sahaja sesiapa yg hendak menjadi rakan FB anda walaupun anda tak pernah kenal.


Oh jgn lupa sentiasa update status kat wall anda apa aktiviti yg anda tengah buat dan juga beritahu kat lokasi mana anda berada, contohnya:
~~Baru jerk lepas tgk Titanic 3D pukul 8.30 malam tadi, now laypark @ Tutti Fruiti Sunway Pyramid dgn my BFF Amylea... Cedapnya :):):) XOXO~~
 
* Profile hanya rekaan, tak wujud pun... Jangan susah2kan diri nak carik pulak


Sumber Kosmo, Berita Harian dan Metro.


tags: jenayah seksuak naik 36 peratus facebook antara punca kes rogol onar teman laman sosial hishamuddin tun hussein menteri dalam negeri statistik polis profile bitch girl

15 ulasan:

  1. nasib aku takde FB. nasib nasib

    BalasPadam
  2. ahaaa.....ok ok private skit maklumat

    BalasPadam
  3. huhuhu...seramnya...sebab tu approve org yg dikenali shja..

    BalasPadam
  4. hahaha,baru je dgr berita ni kat era td.takut lah,tak lama lg anak2 nak besar remaja.rungsing mikirkan benda ni.

    BalasPadam
  5. nasib jugak ak xde fb..hehe..
    tp mmg bahaya la fb ni..
    -ve lg byk dari +ve la noob..

    BalasPadam
  6. private semua lepas ni. shortlist frenlist. hehe

    BalasPadam
  7. fapfapfap gambar betudung litup tapi terdedah bentok payu dara :D

    BalasPadam
  8. hehe..tu la..maklumat yg terlalu didedahkan akan mngundang si perogol atau penculik ..

    BalasPadam
  9. Hai macam macam.. berbeza benar zaman dulu dengan zaman it sekarang ni..

    BalasPadam
  10. Budak melayu ke tu.. mcm mat saleh jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg mat saleh pun... itu contoh sahaja, kat atas tu dah tulis profile tu rekaan je

      Padam
    2. Hahahaha... noob.
      Fb aku pasal makanan dan lemak.

      Sape tengok, mesti naik darah tinggi.
      :D

      Padam
  11. gile aku hampir nk cari tadi ..muahahahaq

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...