Isnin, 9 April 2012

5 Korang memang loser

Korang memang seorang yg paling loser dan bangang apabila...

1. Bergaduh beria2 pasal bola.


Seriously... tak rasa bodoh ke? Gaduh gila babi pasal bola? Pukul sampai cedera, berdarah2, rosakkan harta awam, bakar kerusi stadium, pecah cermin kereta, kalau kat luar negara tu sampai bunuh orang. Tak kisah la kau tu penyokong kijang ke, buaya ke, kenari ke, rusa ke, penyu ke, harimau ke, singa ke, apa jua jenis binatang pun... kalah menang adat permainan. Kalau menang pun tak pergi World Cup pun, gaji player bayar ciput jugak... peminat lagi la tak dapat apa2 pun. Samseng sangat tu pasai apa??? Kat sini contoh mangkuq punk rambut cacak pukul polis FRU masa Sarawak vs Kelantan.

2. Bergaduh bertumbuk pasal berebut boyfriend/girlfriend.



Ni satu lagi jenis mangkuk. Dari zaman sekolah, sampai la dah tua, ada lagi kes nak bertumbuk2 pasal lelaki atau perempuan. Video carik sendirikla kat Youtube berlambak2, terutama budak2 perempuan dgn baju sekolahnya angkat kain dok sepak terajang tarik rambut. Jantan2 yg korang rebutkan tu dok gelak je... diorg bukan nak kawin dgn korang pun. Sedarlah sikit... lelaki dan perempuan kat Malaysia ni berlambak, beria2 gaduh hanya kerana seorang awek/jantan tu pasai apa?

3. Bergaduh mcm babi pasal politik.


Yang ni lagi macam gampang... Kadang2 kerana terlalu taksub dan fanatik dgn parti politik dan pemimpin masing2 sampai sanggup bertumbuk, putus saudara, putus sahabat, lelaki bini bercerai, mak tak ngaku anak dan lain2. Korang dok bergaduh pong pang sampai berdarah sana sini, sampai ada kena buang kerja, masuk penjara, pemimpin kesanjungan korang tu dok relax je kat atas tu gi makan kat hotel, jalan2 kat oversea, duduk makan kuih dalam mesyuarat, tidor kat parlimen, luluskan projek juta2... takde pun nak jenguk korang kat hospital, bagi korang kerja pun kan...


tags: gaduh loser pasal bola cinta berebut lelaki perempuan politik penyokong bola sepak pasukan sarawak rambut cacak punk pukul cedera polis fru vs kelantan stadium negeri kuching liga super

5 ulasan:

  1. jantan gaduh pasal berebut jantan takdek ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau jantan berebut jantan tu bukan loser lagi dah tapi najis

      Padam
    2. betul, nak gaduh buat apa~ nak stok anak ikan, boleh cari mak,mak ada banyak budak2 kolej2 swasta & U-U swasta yang berdaftar sama persatuan dengan mak~ sembangkongkang tak nak register sekali ke ?? awww~

      Padam
  2. Balasan
    1. lembu dok kondo bhai~ bukan sebarangan lembu~

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...