Rabu, 4 April 2012

7 Kebanggaan Menjaga Dara

Menjaga keperawanan adalah sesuatu yang boleh dibanggakan  Link

Untuk yang tidak tahu Depe atau Dewi Persik adalah penyanyi dangdut Indo. Wikipedia



Tapi untuk bergambar semi telanjang, cium depan orang ramai, kahwin cerai sesuka hati, itu pun boleh dibanggakan.

Mungkin menjadi media BITCH pun sesuatu yang boleh dibanggakan.

“Memelihara keperawanan itu bererti menjaga akhlak yang suci dan kesempurnaan iman,” kata Depe. 

7 ulasan:

  1. xperlu bagitahu pun mmg wajib jaga kot.. :)

    BalasPadam
  2. geli tgk org kiss cm ni...
    ueekk..

    BalasPadam
  3. @gadis biasa - tak geli ahh... nanti u kawin main sup lidah dgn hubby u jugak nanti...

    btw how come dia janda tapi berjaya mengekalkan dara? aku hanya terpikir satu cara je... if u know what i mean

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku tahu... anal sex

      Padam
  4. xdpt fikir la apa yg lu fikir bro noob..
    jg dara semata tp lidah,mulut,tgn tuh merayap2
    pergaulan ke arah penzinaan tu dilakukan
    so ape kes..tetap xde guna.setakat jga je..berlambak spesies cmni
    konon bngga jg dara tp mulut tuh berzina jugak,hati berzina jugak

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...