Iklan Leaderboard

Sabtu, 11 Oktober 2014

28 Anime itu animasi seks dan kartun lucah

Tinjauan KOSMO! kelmarin mendapati, animasi seks yang lebih popular dengan panggilan Anime dijual secara berleluasa dengan harga RM15 sekeping. Selain memaparkan animasi alat sulit lelaki dan wanita dengan jelas, Anime turut menggayakan teknik seks berbeza seperti meliwat, rogol, seks berkumpulan dan seks oral.


Walaupun Anime telah lama berada di pasaran, keupayaan teknologi komputer berjaya membawa unsur ghairah baru termasuk pergerakan alat sulit dan suara ghairah ketika aksi ranjang sebenar. Tambahnya, Anime lebih digemari golongan pelajar memandangkan ia dijual secara terbuka selain keseronokan yang mengghairahkan.



Sumber

Berita ini berita lama kat akhbar Kosmo! tahun 2006, aku saja je publish sebab baru2 ni ramai yang share kat group2 anime kat FB. Anime itu bermaksud animasi Jepun, tak semua anime tu kartun lucah, kalau animasi seks tu dipanggil hentai/ecchi anime. Aku tak tahu sama ada sekarang ini masih ramai orang dewasa yang menganggap anime itu adalah animasi seks/kartun lucah, walaupun tidak dinafikan terdapat banyak anime yang sangat tidak sesuai untuk kanak2 di Malaysia.

Cuma mungkin penulis2 berita, artikel dan blog kalau nak menulis sesuatu yang bukan dalam bidang atau kepakaran dia, sekurang2nya buat homework dulu agar tidak memberi persepsi yang salah serta mendatangkan kemarahan kepada suatu2 komuniti.




tags: anime animasi seks kartun lucah kategori category genre hentai ecchi pervert beli buy download online streaming kosmo reaksi lubuk cd dvd

28 ulasan:

  1. dn sila pantau juga filem2 melayu yg jelas ada unsur syirik dn lucah spt nasi tangas nasi kangkang, laga, dn lain2 yg sewaktu dgnnye.....tq

    BalasPadam
  2. whhhooooaaaaaahhh! teknikal! I loikee!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gi mampos.

      Padam
    2. Wake Up! Kick Ass! Repeat!

      Padam
    3. Mamat Romantis Bunga Dalam Taman11 Oktober 2014 1:09 PTG

      Malaikat Maut pun ada kat sini ek? berapa kali dah kau mampuskan orang?

      Padam
  3. Sebelum plain mengamuk dan bertukar menjadi super saiya jin ke 89.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. l0ve hentai...

      Padam
    2. TT 802,mmg faker 738 ats tu xde telor pown,sbb die de bur**..telor yg die de lak duk dlm ovari jer..faker ni msti pompn nyer la,kaum pompn je yg kuat cemburu gile2 dgn jenis die sndri,xbley tgk mne yg lbey skit dr die..bapok pn sme la pe'el cemtu gak.

      Padam
  5. Bukake betol la ngko ni.

    BalasPadam
  6. bosan...next!

    BalasPadam
  7. syukur kerajaan tak block 4chan

    BalasPadam
  8. upin ipin tu anime jgk kan?

    BalasPadam
  9. kasi haram je anime2 ni... anime merupakan dakyah yahudi nasrani yang nak menyesat umat islam.... kasi jilat la anime tu ko nk bersungguh2

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau yg bangang skrang ni.anime tu penciptanya orng jepun.bukan nasrani yahudi laknat etc,nak kata bangang marah,dah tau anime ni merupaka sumber inspirasi seseorang.macam one piece,naruto,akame ga kill.

      Padam
  10. kalau anime tu lucah kenapa tv masih tayangkan anime boboboi, mickey mouse & tom n jerry?? aku xnampak pulak ada babak lucah dlm anime2 tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. anime tu animasi Jepun sebab diorang panggil begitu.
      animasi negara lain tak dipanggil Anime, tapi cartoon. macam malaysia juga panggil animasi.
      asasnya benda yang sama, tapi anime lebih spesifik.

      Padam
  11. Betul.
    Bila orang bukan dalam ahlinya nak berhujah, jadi macam ni laa...hahaha

    BalasPadam
  12. sepatutnya term anime lucah tu ditukar ke hentai..sebab anime ni ada banyak genre! kesian otaku2 jepun yg kerja keras hasil kan komik yang berkualiti seperti dragonball,naruto,doraemon,one piece,etc dikatakan lucah??? *face palm*

    BalasPadam
  13. Org surat khabar ni xtau pape. Keje dia tulis xbanyak research. Anime banyak genre. Kata nama khas. Bkn khusus.

    BalasPadam
  14. biasalah nak buat lairs..........huhuhuhuh
    aptb.....

    BalasPadam
  15. bongok, kosmo perlu blajar dan research bnyak lg. yg lucah tu dipanggil hentai, sejenis genre anime. kalo anime tu lucah, doremon pn lucah. seperti melabelkan semua kartun/cartoon tu lucah. kalo cartoon lucah, dipanggil cartoon porn la. kalo anime, hentai anime. ahahahahahaaaa lepas ni jgn bg anak tngk doremon kt tv7 tu lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biase la,ble org yg bukan bdg bckp prkara d luar bdg die tnpa buat rserch trlebey dlu,cemtu la jdnye..bunyinye akn jd mcm kentut ikut mulut,proooot gitu..

      Padam
  16. Kosmo je pun.... not a reliable source of news. to me, this paper is never a piece of quality journalism.

    BalasPadam
  17. x tahu nk ckp apa...lain kali kalau nk siarkan apa2 kat mna2 seperti surat khabar, get the facts right dulu lh. syiah punya kosmo haram jadah

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...