Iklan Leaderboard

Ahad, 19 Oktober 2014

12 Cara merakam video di stadium yang paling WIN

Merakam video menggunakan camcoder, kamera digital, tablet dan smartphone adalah sangat ketinggalan zaman. Kini ada cara merakam video perlawanan bola sepak di stadium yang paling WIN!


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




tags: cara merakam video yang paling win bad ass bangla orang bangladesh stadium perlawanan bola sepak

12 ulasan:

  1. haha..memang winner habis brader nih..

    BalasPadam
  2. Amik ko.angkat laptop trus

    BalasPadam
  3. Laptop ade kamera ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. tula aku pun pelik.. laptop biasa ada kamera web cam belah dalam, xpernah lak jumpa laptop ada front camera... ni laptop dr bangla kowt

      Padam
    2. Seriously konek pendek19 Oktober 2014 11:05 PTG

      Dr yg aku nampak, mamat tu mcm tgh berselfie bukannya rakam game

      Padam
  4. Mana puan za ni? Lama x komen. Bizi buat projek amal lg ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko cakap aku ke? ke aku yang terperasan sendiri. ahak!

      Padam
  5. hahhahaha gittew skali uollsss hahha mmg win!

    BalasPadam
  6. hahaha..boleh tahan dia..siap bawak laptop terus..ni kalau time berasak-asak terjatuh mmg babai la laptop tu.

    BalasPadam
  7. Mcm mamat bangla kat lowyat tingkat 4 je bahagian jual laptop terpakai. Tp buat apa bangla kat situ? Mcm x logic atau photoshop je

    BalasPadam
  8. dia selfie tuu.. pastu ada plak org pegi amik gambar dia.. memang rare la bangla ni.. hekhekhek

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...