Iklan Leaderboard

Isnin, 20 Oktober 2014

35 Awek Kelantan comel yang paling otai

Awek Kelantan yang comel dan cun ini sangat otai. Dia bisa membuat hati lelaki cair, dalam masa yang sama membuatkan orang lelaki gentar. Cuba teka apa yang dia sebut?



Macam cantik macam comel sudah ketinggalan zaman, sekarang ini zaman kegemilangan Ale Utoooooo!!!

Haish... macam ni pun ada ke. Senang betul nak popular sekarang ni. Awek Kelate ni comey comey doh, tingga tunggu nok tubik radio nge majalah jah lagi. Apa2 pun siapa pun gerangan anda, tahniah, you win the Internet.




tags: awek kelantan cun comel kelate gewe tino cakap oyak ale uto gedebe

35 ulasan:

  1. alee utoooooooooo

    BalasPadam
  2. Hahaha..dpt ale uto gak kang minah ni

    BalasPadam
  3. Dio tak tahu gapo nama sebenar ale utoo tu, holor wii baru melocat dio.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dio tahu ale utoo tu ghupe lagu mana?

      Padam
  4. Ok, I thought aleuto is some kind of bro code since lelaki yang biasanya pakai perkataan tu. Aku pon tahu maksudnya secara tak sengaja. Tapi dari awal lagi aku dah ada perception yang aku jengkel kat perempuan tu. What the hell pulak dia nak wat video tu? Cun tu memang tapi lepas tengok, peratus cun itu bagi aku kurang ke peratus paling rendah iaitu 0 peratus.

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah kan...klu dia tau apa maksudnya, mesti dia malu...
      klu last skali dia sebut tok seyh mesti ramai org suka. ni dia sebut benda tu, mesti kena makan makian..

      Padam
    2. eleh izzah awak jeles la tu dia famous awk x...

      Padam
    3. eleh izzah awak jeles la tu dia suka makan budu awk x...

      Padam
  5. laki kelantan ni tahapatah perangai teruk!

    BalasPadam
  6. Mek comeyy macey nelofa mari kito bergewey duo .. Biar abey tunjuk ko mek comey godio ale butoo tu... Wehehehe ...

    BalasPadam
  7. Dr loghat dia tu mcm bkn org klantan yg cuba ckp klantan..jd mcm 2 la

    BalasPadam
  8. Nice effort..but priceless. .hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko tau tak maksud priceless tu ape?aku rse ko tak maksudkan seperti ape yg makna sebenar perkataan tu maksudkan

      Padam
    2. Sbnrnya sy nak kata EPIC FAIL..tp sy postitifkannya sbgi priceless..tp negative priceless

      Padam
    3. haha..ok,boleh diterima..baik punye backup.haha

      Padam
  9. Hok alohh bau buduu..

    BalasPadam
  10. ni laa awek yang mengaku dia pompuan simpanan aku nih...dia dah kawin dah! aduhai mencari glamour rupanya dia nih! awek kelantan majoriti memang cenggini...perosak rumah tangga orang macam laa aku gila kat dia...ha ha ha! muka pecah rumah ada hati nak jadi pompuan simpanan aku...ha ha ha! selera aku Zooey Deschanel aje ha ha ha!

    BalasPadam
  11. eh! sorry salah orang, mata aku kero sikit...tapi rupa lebih kurang aje...adik dia kot? tapi suara memang sama...ha ha ha! awek Kelantan kebanyakan macam tu kot? Ada ke patut awek tu kata kat isteri aku dia pompuan simpanan aku...suwey awek kelantan nih!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan2 dan puan2, inilah bukti bahawa orang gila pun ada internet. Korang pun tau kan? orang gila+internet=kabommmmmmm!!!!

      Padam
    2. org gila bru kenal internet...ppuan klate pom x selero tgk muko mung...

      Padam
  12. sekali wa kasi ale utoo kat awek tu merengek2 xpsl2 ...hare sungguh puok2 nate ni

    BalasPadam
  13. Walaupun batang butuhku sama mcm spesis meleis lain..6 in.. kalo nak contact la.. kali ini projek "I want to touch kepala butuh". Sekali dpt boleh mengaum-ngaum. Manja-manja la skek dpt gesek ale uto..

    BalasPadam
  14. post yg menuju kepada unsur2 kelucahan bersederhana ace ace2 malu2 plak pala bohh! ini awek wa kasi headbutt sama your face!!

    BalasPadam
  15. Waktu sekolah dulu ustaz ajar tentang 'akaun dosa'...
    Kita reka sesuatu yg jahat dan org ramai ikut. Setiap kali org amalkan perbuatan jahat yg kita reka tu, kita pun dapat share dosa dia.

    Siapa laa yg memula reka aleutoo ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ntah la tapi ak memang x suka sebut ayat ni .... memang kesian sebb ak pun kasi tolong org ni tambh dosa dia haih...saboo je le~

      Padam
    2. Sapa lg yg reka kalo x simeran pukida tu.

      Padam
  16. Geli ar betina ni

    BalasPadam
  17. Amenda aaaa...ale utooo mende...mcm bapok tgh period laa...ni haaa...org melaka punya stail cakap...kepalaaaaa butoooooooooo...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lahabau kooo...

      Padam
    2. Musibat!!!!...

      Padam
  18. Fakkkkkkk ! Haha

    BalasPadam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...