Iklan Leaderboard

Ahad, 13 Mei 2012

22 Apabila lintah masuk bontot

2 tahun lepas ada tragedi seorang murid meninggal kerana lintah masuk dubur, sumber Berita Harihari. Hari ni gua baca lagi ada berita lintah masuk dubur lagi melalui asshole lepas seorang budak berumur 7 tahun tangkap ikan kat paya. Lepas ni kalau boleh elakkan diri daripada main dekat kawasan2 yg banyak lintah atau pacat. Tapi gua bukan nak cerita sangat pun pasal lintah masuk bontot ke apa.



 Ni berita lintah masuk dubur yg gua baca kat Malaysiakini.


Dan ni pulak antara komen2 pembaca yg ada kat situ. Sorry gua tak censored nama, dah korang sendiri yg komen public kat situ.


Seriously BODOH... cerita pasal lintah masuk dubur budak pun masih nak kaitkan dengan liwat, anwar, saiful, siap lintah pun jadik ahli umno. Berita ni published dalam Malaysiakini di ambil dari sumber Bernama, pun salahkan TV3suku? Cukup2 la tu berpolitik wei... kalau ye pun taksub sangat dengan liwat politik, takkan benda mcm ni pun nak kait dgn politik. Rendah betul tahap pemikiran org Malaysia ni.


tags: lintah pacat masuk dubur lubang jubur bontot ass hole murid tahun satu kota bharu mohd farhan adli mohd alpatah tangkap ikan paya sakit buang air besar berak komen malaysiakini saiful bukhari anwar ibrahim liwat umno porno

22 ulasan:

  1. aku bosan la kalau macam ni, g opis pun politik, duduk dengan family politik, tv politik, internet pun politik.

    BalasPadam
  2. time dekat2 nak election ni mcm2 r cerite politik yang kuar.liwat r, blow job r, bersih r..sampai orang nak wat lawak sikit pon nak butthurt..kehkeh..da settle election baru tenang agaknya..

    BalasPadam
  3. esok keluar belut punya cerita pulak. ada la kutu-kutu nak melalut lagi..

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. awak tak kenal kooot... saya ni pemalu, tapi kacak juga, minat anime one piece, naruto, bleach, fairy tails, etc... pendek kata orang biasa2 sahaja...

      Padam
    2. pemalu tapi cerita jugak saya ni minat anime one piece, naruto, bleach, fairy tails, etc...

      Padam
    3. betul la tu... kalau tak pemalu gua dah cakap gua minat sasha grey, jenna haze, etc

      Padam
    4. who's the heck are sasha grey n jenna haze? let me google it for a while...

      Padam
    5. PON babi tengok Sasha grey... bangang

      Padam
  5. Ketaksuban Anwarinas!

    BalasPadam
  6. prince of noob ni siapa kah dia arr?

    BalasPadam
  7. Prince of Noob is the best writer..

    BalasPadam
  8. habis nak wat mcm mana, hari2 dihidang dgn liwat, jubur, saipul, sumpah,video seks pemimpin bla bla bla kpd rakyat, so bnda2 mcm tu dh melekat kat rkyat smpai berita yg xsepatutnya dcampur adukkan dgn politik pun diorang blend sama.ape2pun kesian kat budak tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha, lepas tu ko ikutlah perangai pembangkang, semua nak salah BN, anjing kencing kat keta ko pun ko kata salah BN.. Herk! Ptuih!

      Padam
    2. hoi tanpa nama, cakap xpakai otak.aku bagi komen bg pandangan aku xde pun nak mencarut2 mcam ko.ada aku ckap bn, pembangkang @ mana2 parti?ko nk bg pandangan yg berbeza ngan aku, aku xdehal.kau tu yg terlebih emo.

      Padam
    3. sejak bila si tanpa nama kat atas tu mencarut? akai ada ka? mata ada ka? bengong..haha

      Padam
  9. Pelik org gila politik ni. Semua benda dia nampk dr segi politik. Naya je lintah tu kena fitnah. hahahha

    BalasPadam
  10. Lu pikir La SeNdiri..Bang!!20 Julai 2012 12:37 PTG

    LinTah pn jDi MangSa poLitik..keSiann. :D

    BalasPadam
  11. tau nk cari salah org jer...org taksub politik ni ibarat lilin membakar diri.
    sbb politik my parents bergado...f**k politics...UMNO PAS DAP PKR etc. same jer...aku takkan sokong or mengundi sampai bila2

    BalasPadam
    Balasan
    1. btl aku sokong politik semua kotor semua ade agenda masing2.....phuiiiii

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...