Iklan Leaderboard

Khamis, 17 Mei 2012

9 makSuD seBenar B.A.M

BAM oh BAM.. kau buat hal lg. kurang dari sebulan 2 jurulatih lari menjadikan 3 orang kesemuanya dalam masa kurang 2 tahun; Misbun, Rexy Mainaky dan skrg Yoo Yong Sung. dengan sombong BAM merelakan kepergian 3 pakar yang memang dah terbukti kehebatannya. apa plan sebenar BAM pon susah untuk dijangka.

Thomas-Uber Cup dalam masa 3 hari lagi start dah. Olympic Game pon dh dekat.



yang lebih memalukan bagi aku bila BAM tipu mengatakan bahawa peletakan jawatannya disebabkan badan induk itu tidak dapat memenuhi tuntutan gaji yang diminta. pandai nyeerr.. dia bukan mintak gaji tinggi (dia tau keje kt malaysia ni tak kan kaya pon..). BAM yang tawarkan then kata Yong Sung yang tak setuju. bukan soal gaji la. Porrdaah.. Tipu aje keje BAM ni.

Yong Sung menyatakan pekara sebenar kat sini.

Yong Sung turut menjelaskan bahawa BAM juga tidak membenarkannya ke Vietnam untuk bersama pemain-pemain muda negara beraksi dalam satu kejohanan pada Mac lalu. oh my.. BAM..BAM.. 

setuju kah semua BAM bermaksud Badminton Ada Masalah??


p/s: camne la penaung BAM dapat anugerah Tokoh Industri Sukan 2012 ari tu klo BAM pon gini gaya nyaaa..

9 ulasan:

  1. haha setuju saja lah..BAM ke orang2 dalam BAM tu yang problem..hoho

    BalasPadam
  2. masalah betei la BAM ni khonnnnn. =='''

    BalasPadam
  3. banyak persatuan kat Malaysia ini ada masalah.

    BalasPadam
  4. Kalau gii caranya sampai bila pun tak akan ke mana..

    BalasPadam
  5. Yeppp.. B.A.M = Bagi Aku Main.. haha..

    BalasPadam
  6. Habislah bakat2 muda yang hebat lepas ni.. Semua lenyap lepas Chong Wei melepasi zaman kemuncak prestasi!

    BalasPadam
  7. BAM tu sendiri yang perlu di post mortemkan.. Kalau takde masalah takkan jurulatih pun tinggalkan BAM.. Tak boleh disentuh diusik cenggituler jadinya.. takkan ke mana badminton kita..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...