Iklan Leaderboard

Khamis, 17 Mei 2012

16 maNusia jeNtera kot..

jom tengok wayang esok awak. ajakan seseorang kepada teMbikar Labu. citer ape you? ala, citer yang Tomok berlakon tu la. ??? My status: Idle..
Citer Manusia Jentera a.k.a Mantera. ah sudah. tajuk pun agak pelik. ingatkan citer seram.



berikut merupakan sinopsis nye..
    MANTERA mengisahkan pergolakan antara dua kumpulan rahsia yang menguasai dunia dari sebalik takbir iaitu Alliance of Light dan Dark Legions. Kumpulan Dark Legions melalui syarikat Weston Tech membangunkan senjata rahsia yang dinamakan Mantera iaitu singkatan ‘Man Transformable Exo-Robotic Armor yang juga sistem motosikal dan sarung tangan nano dan boleh berubah menjadi baju perisai robotik. Bagaimanapun, ketua pereka Mantera iaitu Dr Natasha yang menyedari niat jahat ketuanya cuba untuk sabotaj dan memusnahkan sistem Mantera. Dia menghilangkan diri dengan pelan skematik dan kertas kerja Mantera. Sisa dan cebisan Mantera secara tidak sengaja dihantar kepada pelajar IT di Malaysia bernama Azman.
    Azman dengan bantuan rakannya, Kevin membina semula Mantera sehingga menjadi motosikal berkuasa besar. Tanpa mereka sedari, motosikal itu boleh bertukar menjadi baju amor robotik yang boleh memberikan kekuatan dan kepantasan ‘superhuman’ kepada pemakainya. Sementara itu, Weston Tech menjejaki Dr Natasha dan Azman bersama sistem Mantera yang kini menyertai Alliance of Light sehingga ke ibu pejabat rahsia Alliance of Light di Timur Tengah. Pertempuran sengit antara Azman yang menjadi Mantera dengan robot pembinasa Weston Tech yang dipanggil Vega akhirnya tercetus.

bile tengok trailer, cam kartun pon ade.



ni lak ulasan dari Gua.com.my pada tayangan prelud: Gua.com.my
"Gah" kata nyeeer..

So, ade sape2 nk tgok filem ni tak ari ni? 3tahun kot buat filem ni. rugi sape2 yang tak tengok. Sokong la industri filem Malaysia.


p/s: awak, xpe la. esok teMbikar Labu x free.. len kali la tgok wayang k.. awak ajak teman len k..

16 ulasan:

  1. Nanti update semula ye en noob kalo anda gi tgk =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya tak nak tgk... yg nak gi tengok tu Tembikar Labu... tapi saya boleh pergi tgk kalau awak sudi ajak saya ^_^

      Padam
    2. wahahaha....sy igt en noob yg nak pegi.. =)

      Padam
  2. wah... macam best je citer ni yee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nme tomok dlm citer ni cm Bapok tua Malaya je a.k.a Azwan Ali..hehe

      Padam
  3. tapi kenapa tomok??

    kenapaa??

    KENAPAAAAA?????

    BalasPadam
  4. jangan lupa review kat sini lepas tengok tu.. hehhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. u all g tgok dlu. teMbikar Labu akan tgok klo dh ade versi download..

      Padam
    2. Awek nak belanja....jual mahal.............

      Padam
    3. haha..awek tak ajak aku..ajak ko...

      Padam
    4. bukan aku yg diajak, tp en noob. lembu punya susu sapi dpt nama. hahaha..

      Padam
  5. asik ciplak citer oeang je. . taraf vcd cetak rompak jer . .

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...