Iklan Leaderboard

Isnin, 21 Mei 2012

18 Babi Dan Cyber Cafe

Kosmo Online

 Babi dan Cyber Cafe

 Tiada kecederaan dilaporkan.

Kelihatan pemegang bangkai babi tersenyum girang. Mungkin mendapat durian runtuh kerana dikatakan harga seekor babi hutan mencapai ribuan ringgit dan merupakan makanan eksotik.

Info saintifik BABI boleh dibaca di sini .

Babi juga merupakan perkataan asal Bahasa Melayu selain padi dan besi. Babi hutan juga dikenali sebagai babi baran. Oleh itu jangan panas baran sangat. Kelak anda akan dilabel sebagai sebagai manusia yang cepat marah macam BABI HUTAN.

Banyak info yang bagus boleh didapati di sini

Kalau tulis semua nanti pembaca malas nak baca. Kita kan Melayu. Malas MEMBACA info-info yang benar dari sumber yang boleh dipercayai. Kita lebih suka membaca Gossip dan bacaan en . Noob.

Akhir kata jangan berperangai macam babi dan Orang Islam dilarang makan BABI. Harommmmmm......

Quote of The day :  " Saudara-saudara, daging babi membunuh 'ghirah'
orang yang memakannya. Itulah yang terjadi pada kalian. Seorang lelaki dari kalian
melihat isterinya bersama lelaki lain, dan membiarkannya tanpa rasa cemburu, dan
seorang bapak di antara kalian melihat anak perempuannya bersama lelaki asing, dan
kalian membiarkannya tanpa rasa cemburu, dan was-was, karena daging babi itu
menularkan sifat-sifatnya pada orang yang memakannya."


- Imam Muhammad Abduh -

P/s : Nangoi adalah panggilan manja babi. jika awek memanggil anda nangoi, anda boleh menampar awek tersebut. 

18 ulasan:

  1. haha ..makan la dorang ..nak mati awal ...banyak cacing dlm babi

    BalasPadam
  2. aku pun kena jugak nooharoooooommmmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgan pecayakan en.Noob

      Padam
  3. Wahh kenduri r depa tu semua pasni tp apa kena mengena ngan Cyber cafe lak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ini jawapan dia bro..

      http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=0521&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_01.htm

      Padam
  4. babi punya babi... hahahahaha

    BalasPadam
  5. subhanallah...
    paperpown, aku tak boleh blAH PESanan ko yg last tu..
    hahaahahah...
    thanks follow... :)

    BalasPadam
  6. hg buat pala pasai nangoi tuh..

    BalasPadam
  7. gila kentang...babi menyerang...hahaha

    BalasPadam
  8. Tuan tanah minta izin share link

    BalasPadam
  9. salam..terima kasih dtg ke blog saya..salam kenalan

    BalasPadam
  10. nama timangan babi tu sweet lak.. wkakakakaka

    BalasPadam
  11. ooo.. bab! ni yg p cyber cafe nk online tuh kan. hikhik.. sian.. da ajal di cyber cafe..huahua

    BalasPadam
  12. wahhh siap ade nama manja lagi kahkahkah !

    BalasPadam
  13. Pehal ada link Imam Muhammad Abduh? Ada kaitan dengan babi ke?

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...