Iklan Leaderboard

Selasa, 15 Mei 2012

25 Tayangan perdana senaman jubur

Melayu macam ni betul2 memalukan kaum. Dah la dok tulis cerita tak betul pasal kaum lain mcm kat entry anak jati sarawak Tembikar Labu kat sini, ni dok tonggeng2 bontot kat depan rumah orang kenapa? Hari tu jual burger aku boleh terima lagi. Ni siap buat senaman lucah apa hal? Gua pun ada jugak tak puas hati dengan Ambiga tu tapi mcm ni ke budaya org Melayu?



Berita selanjutnya di sini. Lagi gambar kat sini.


Sedarlah pakcik2 bekas tentera, anda tu dah tua, tak senonoh dok goyang2 bontot kat depan orang. Aksi2 sedemikian hanya layak dipertontonkan kat bini korang dalam bilik tidor dalam keadaan bogel. Pakcik gua tentera pencen pun malu la dengan kelakuan korang ni. Tak puas hati sangat buat demo depan rumah Ambiga hantar surat cinta sudahlaaa... tak payah nak buat aksi lucah murahan ni utk tarik perhatian... cheap attention seeker.

Ni satu lagi perbuatan melayu mamak yg takde adab dan biadap. Sebagaimana aku mengutu tindakan budak2 mahasewel yg dok berarak gambar Najib dgn kalungan bunga masa demo mansuh PTPTN kat sini, aku jugak mengutuk sekeras2nya tindakan geng Perkasa Pulau Pinang dok kalung bunga kat gambar Lim Guan Eng. Baca lanjut kat sini.


Seriously sebab kebodohan segelintir (aku tulis segelintir, bukan semua) org2 Melayu bodoh yg terlalu taksub dengan kepartian sehingga sanggup melakukan apa sahaja termasuk aksi lucah dan racist, korang dah busukkan nama melayu yg lain dan membuatkan bangsa lain memandah rendah pada kaum melayu.

Sial punya orang!


tags: senaman punggung bontot dubur arse ass gelek jubur depan rumah ambiga tonggeng bongkok persatuan veteran tentera malaysia bekas pencen pvtm mohd ali baharom gambar video perkasa pulau pinang kalung bunga lim guan eng menteri besar demonstrasi

25 ulasan:

  1. susah dh nk tentukan siapa yg betul dan siapa salah skrg ni...Masing2 dgn egenda sendiri. haish, last2 melayu jgk rugi

    http://komik2malaysia.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. pakcik2 ni sengal sgt dah saya tgk.... cubalah buat perangai sopan2 yg boleh dijadikan tauladan utk org muda.

    BalasPadam
  3. BABI ar..blog ko ni asyik kutok org je keje..dh naik myampah aku tegok blog ko ni, dulu minat jugak aku nak mai bce blog ko. Ni tak habis2 kutok Melayu BODOH, BANGANG, SIAL, GAMPANG, KIMAK. Dh kau tu org apa? Org putih? Bontot pon hitam mcm kuali. Hidung pon kembang mcm buah jambu nak prasan baik, nak judge org lain. Gi cermin diri ko tu dulu admin BODOH!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. lu baca entry dari awal la... kami mengutuk segala kebodohan dan kebangangan yg diserlahkan oleh org malaysia terutama sekali org melayu. kalau dah mmg benda tu bangang, takkan kami nak puji pulak, tak kisah la lu ni umno ka pas ka perkosa ka. sbb tu nama blog ni buasir otak, kami tulis semua cerita2 yg bikin lu orang sakit otak bagi berfikir sikit. btw lu tak nampak ke gua tulis tu segelintir org melayu, bukan semua. yg lu butthurt sgt ni pasai apa, lu pun join geng2 ni buat senaman jubor ke?

      Padam
    2. bertamadun sgt la tu anon diatas...pantang kena jolok sikit sumpah seranah org jer keja...nampak sangat perangai dia camana..



      burn mind

      Padam
    3. ala mod, yg komen nie mesti geng papagomo..taksub sgt..mcm yg gua komen kt posting burger, kalu x puas hati kt ambiga, bwk ke court..jgn jd pondan..

      Padam
    4. bodoh bin bangang betul, kalu ko x suka, x pyh baca blog nie, xde org paksa ko pun..aku suka blog nie dia cm neutral dan ketengah kan 'gelagat' rakyat msia trutama melayu..dgn kata lain, kalu x suka jgn masuk, buat blog sendiri dan komen sendiri

      Padam
    5. kalo nak bg pandangan tu biarle adil..bila org belah umnno buat ko kata mcm2..bila org melayu PR buat ko buat diam je..apa da..

      Padam
    6. Ahh sudah....konfem tak bis baca lagi nie.......

      Padam
  4. alahai, x smpi pun 20 org..syok sendiri je..yg pasti dgn menonggeng menyama taraf kn otak dia sama level dgn punggung diorg..so fhm lah mentaliti diorg..otak taik..memalukan ke anak2 ngan keluarga diorg je..pesara tentera ngan polis pun malu nk ngaku tu geng diorg..

    BalasPadam
  5. alahai...

    Polis ckp x salah, so ape lg..pakat buat pelik2 lah dkt rumah menteri ke, polis officer ke, pemimpin pr ngan bn ke..dh polis ckp x salah..buat jual cendol ke x pun senaman berbikini kot..kui kui..tp respect umno pulau pinang yg mengutuk tindakan perkasa di hadapan rmh lge dgn beranggapan mengganggu privasi dan keselamatan penghuni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo dok diam2 x buat rusuhan mmg la x salah..kalo buat rusuhan sepak polis mmg la salah..apa ngt polis tu xde maruah ke..sedara mare ko xde yg jd polis ke..mrk juga manusia..ada keluarga..tindakan rusuhan hr tu sebabkan sumer keluarga polis pangkah barisan tau tak..

      Padam
    2. ko nmpk polis kena sepak je? Yg org awam kena belasah rmi2 dgn polis ko x nmpk? Diorg xde maruah? Kalu betul diorg merusuh rempuh benteng, tangkap lah diorg je, yg ko pi tembak gas ngan air org bhimpun aman kt luar apa pasal? Yg belah ptg yg polis kejar org awam smpi jauh sgt dari kwsn larangan mhkmh apa pasal? Yg pukul ngan rmps camera sop ke?

      Padam
  6. 1- Ada orang relax ja motong rumput. WIN!
    2- Orang melayu orang Islam tak minum 100 plus
    3- Orang melayu orang Islam minum air suam ja
    4- There is a threat (indeed), which means, ambiga boleh guna dekat court, pada aku benda ni laku.
    5- Goyang punggung? Dafuq?
    6- END OF VIDEO, NICE SPEECH ANYWAY

    geleng kepalaaa..

    lepas pilihanraya esok, semua kembali macam satu dua tiga tahun lepas. 5 tahun lagi, ulang lagi benda ni..

    BalasPadam
  7. Niat dorg betul nk mmbantah tapi dgn cara yg salah...
    Tak tau la knpe sy terasa dn rs sedih bila Admin kata sial punye org(Melayu,Mamak)...

    BalasPadam
    Balasan
    1. adik jgn sedih ye... setiap kutukan yg ditujukan pada melayu ke, mamak ke, cina ke dalam blog ini hanya ditujukan kepada org yg menjadi subjek entry tersebut, selain dari tu saya tahu org2 malaysia ni tak kira melayu ka mamak ka mmg baik2 belaka...

      Padam
    2. Bukan Melayu..tapi Meleis (tiru blog Serius) ..racial slur.

      Padam
  8. hahaha ... lawak gila ! senaman jubur ..

    BalasPadam
  9. Pada aku si 'Tanpa Nama15 Mei 2012 8:59 PTG' xptt la hang nk maki hamun org!!! X suke xyah baca, tiada siapa paksa..xperlu terlalu fanatik bro.. apa yg dinyatakan oleh blogger ni mmg betui aku pn setuju sbb segelintir melayu zaman skang ni mmg x guna otak bila buat sesuatu benda tu dan hanya memalukan bangsa melayu yg lain lau x caya ckp aku korang tunggu masa PRU nnt kita tgk & dgr brape ramai org melayu kita yg dok bertumbuk semata2 nk mempertahankan Parti masing2..tp pemimpin watpe? Lagipun lau brani nk komen kat org jgn guna Tanpa Nama????

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye btol..bile nafsu mguasai diri..itu la jadi nye...huhu..

      Padam
    2. ye betul..aku bukan rasis..tp tindakan fanatik merugikan org melayu gak..bangsa lain dah ke depan..amik contoh selangor..org melayu sibuk gado2 politik mata sepet dap/mca sibuk tambah sekolah cina..tokong..gereja..silap2 nnti sama byk dengan surau/masjid..exco pas dok diam je..wat2 x nmpak..asik kata xpe..lepas kita takluk putrajaya sumer tu dah terlambat...

      Padam
    3. hai aku melayu, meroyan ko nie..ko duk selangor ke? Aku x suka ckp xde bukti? Ko list kan kt sini senarai sekolah cina, tokong buddha ngan gereja yg dibina sejak pr pegang selangor? Jgn ckp fitnah je, pastu melupur mintak maaf takut kena saman mcm utusan meloya..kah kah kah

      Padam
  10. otak kat punggung bodoh bangang

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...