Iklan Leaderboard

Khamis, 10 Mei 2012

14 Siapa sebenarnya suka onani?

Best betul berita2 sekarang, kat paper, tv, internet... banyak cerita porno. Kali ni lagi cerita pasal Khalid Ismath, ikon mahasiswa baru Buasir Otak, Adam Adli dah season dan basi...

Khalid Ismath kata, polis tanya dia suka melancap ke tak?

Sumber sini.

Polis cakap Khalid dan peguam dia mengarut2 je, mereka takde pun tanya kat Khalid dia suka melancap atau tak...

Sumber sini.

So siapa kaki melancap sebenarnya? Anggota polis tu ke, Khalid Ismath ke, Latheefa Koya atau korang yg kaki lancap? Pelik pelik, tapi benar...


tags: khalid ismath mahasiswa smm solidariti syiah dakwa polis tanya soalan seksual nafi latheefa koya pdrm pengarah jabatan siasatan jenayah bukit aman datuk mohd bakri zinin bersih lbgt homoseks melancap onani masturbate masturbasi porno

14 ulasan:

  1. Aduh...pening tul; berita pagi2 ni kan =)

    BalasPadam
  2. erkkkk..perlu ke die cakap dekat umum pasal hal ni? sape betul sape salah, publisiti je..hihihihi

    BalasPadam
  3. Tengok mukah dah tau si Khalid ni kaki lancap!

    BalasPadam
  4. Dah muka Khalid tu mcm kaki lancap, betullah soalan tu.. wakaka!!

    BalasPadam
  5. Ambiga tu yang lancapkan Khalid tak? Penokong PGBT punya olang!

    BalasPadam
  6. Dalam gambar kat atas tu tangna Khalid kat maner ek? Tgh melancap ke tu? Hark Ptuih sekali kat muka Khalid!

    BalasPadam
  7. salam...

    aduh..ada juga cerita macam ni...huhu

    BalasPadam
  8. sayalah sebenarnya kaki lancap tersebut. saya suka melancap. melancap juga menyukai saya.

    BalasPadam
  9. Dia ni budak baik...tak caya tanya kat pak dia!

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Lu pikir La SeNdiri..Bang!!20 Julai 2012 11:11 PG

      Yeahh MaLaysia boLehhh!! :D

      Padam
  11. muke mintak kaki jew nih...da polis tanye ko jawab jelah...itu pon nk masok paper...time ko nk g BERSIH...ko x jmpe lak polis mnx kebenaran...aje bodoh ko nih budak...heh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia bodoh... ko dua kali bodo... buat apa dia nak mintak kat polis bila pegi berdemo... apa kaitan dgn polis? kalo polis kasi, tapi PM xkasi, xbleh jugak...

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...