Iklan Leaderboard

Rabu, 2 Mei 2012

7 Layan lagu ni confirm buasir

2 minggu lepas kat US ada 2 org remaja perempuan yg menggelarkan diri mereka Double Take telah mencipta lagu bertajuk Hot Problems dan menyanyikan lagu tu siap dgn video klip kat Youtube. Baru beberapa hari diupload, lagu tu meletop dan menjadi viral kat Youtube dgn bilangan view dah lebih daripada 1 juta. Korang layan la sendiri lagu tu kat bawah ni.



Camna? Dah layan sampai otak korang kena buasir? Mereka jadi terkenal bukan sbb best, tapi sbb bodoh ya amat. 99% komen kat video tu penuh dengan kutukan. Dikhabarkan lagu ni lagu bodoh kedua popular selepas lagu Rebecca Black - Friday satu masa dulu. Yang lagi tak boleh blah, siap diorg pasarkan lagu ni serta lagu sampah diorg yg lain kat iTunes. Seriously... ada org nak download ke? Bagi free pun belum tentu ada org nak. Ingatkan kat Malaysia je yg pandai buat lagu sampah mcm lagu Merajok Mind Blank ni, rupanya org US pun sama.


Walaupun lagu ni bodoh ya amat, akan tetapi lagu ni byk dicover balik oleh Youtubers2 dan yg lebih awkward, kebanyakan lagu cover ni jauh berkali2 ganda lebih best dari penyanyi original, contohnya mcm kat bawah tu. Malah video2 parody lagu ni jauh lebih best dari yg asal.


Tapi kalau kat Malaysia, lagu dan penyanyi tu mesti boleh jadi glamer dan terus dapat masuk radio dan TV. Tapi sebelum tu diorg kena pakai tudung dan pegang gitar sekali.


tags : lagu double take hot problems song music youtube viral meme popular stupid rebecca black friday original parody cover remix dave days old bailey productions drew garrett lauren willey itunes like a princess the stalking song mind blank merajuk sampah garbage trash 

7 ulasan:

  1. comel yg ubah lagu tu xD

    BalasPadam
  2. kebabian apakah ini weiii... aku dah terlayan lagu bitch ni termasuk mind blank yg ko linkkan tu mmg cam celaka... esok aku tak boleh jawab test mmg lahanat laa

    BalasPadam
  3. haish...laki tu nyanyi lagi best...layanzzz

    BalasPadam
  4. best laki 2 nyanyi.. pmpn dua org 2 suara xsedap. sakit telinga

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...