Iklan Leaderboard

Jumaat, 25 Mei 2012

16 Lady Gaga tidak gagah di Asia

Lady Gaga batal jelajah Asia.

http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2012&dt=0525&pub=Kosmo&sec=Dunia&pg=du_01.htm

Lady Gaga butthurt terhadap Asia


Stefani Joanne Angelina Germanotta juga dikenali sebagai Lady Gaga (wiki di sini) membatalkan konsert Asia kerana mendapat tentangan keras di Korea Selatan , Indonesia dan Filipina.

Konsevatif Kristian Korea Selatan

Konservatif Kristian Korea Selatan menolak kerana lagu-lagu Lady Gaga memaparkan keburukan moral dan mengutuk Jesus Christ itu sendiri. Boleh dengar lagu Alenjandro yang double-meaning kat youtube.


Gue ngak suka ma Lady Gaga. Gue mahu dengarin UNGU aja kok..


Protes di Indonesia terhadap Lady Gaga didukung oleh Islamic Defender Force. Dan ancaman dari militia-militia yang berunsur ganas. Don't mess with them. Nanti gue ngebomin konser Lady Gaga...

Sementara itu di Filipina...


kalau mengikut Wall Street Journal blog , 70 orang Penganut Kristian mengadakan demo protes secara aman untuk membatalkan konsert Lady Gaga. Bukan macam demo itu hari........

Dan....

Seorang aktres Filipina Toni Gonzaga ( wiki ) dikecam hebat oleh kipas-susah-mampus Lady Gaga kerana beliau sudah tak suka dengar lagu Lady Gaga . Dan dianggap maksum oleh pengikut beliau yakni TIDAK BOLEH DIKRITIK DAN DITEGUR.Macam sesetengah pihak di Malaysia....termasuk Anon.

Toni Gonzaga : Lady mangha ay isang transvestite asong babae! (Bahasa Filipino ditranslate melalui Google Translate)

Aku pun dengar lagu Lady Gaga. Ada yang ok. Ada yang buasir otak.


Ngunit gusto ko Toni ganzago..  ;-)

16 ulasan:

  1. memang tak minat..

    blh bagi alamat kat emai ni, nak hantar cenderahati dari CH
    suterasyifa@gmail.com

    BalasPadam
  2. HAH ! bagus pun .mmg tak suke betina ILUMINATI nih . tengok muke dia pun boleh buasir otak !

    BalasPadam
  3. Tanpa nama jugak25 Mei 2012 12:22 PTG

    tuan mod, ada lg tmbhn..nst 25/05..page 28..thais upset over gaga tweet..dia buat provocative ckp nk beli fake rolex kt thailand..selamba je kutuk..mana2 rakyat mesti buttheart kutuk negara diorg sama lah mcm blogger yg x boleh di 'sentuh', nnti 'hati jd punggung' beb!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah...http://www.bangkokpost.com/news/local/294969/lady-gaga-hits-cabaret-amid-rolex-tweet-fury...

      Blogger tak boleh di'sentuh'...boleh claim sexual harassment..Boleh didebatkan dan dikritik...

      Anon ? Boleh buat persatuan....nnt BUTTHEART!!!

      Padam
    2. hidup anon..0_o

      Padam
    3. BUTTHEART? Bontot hati atau hati bontot?

      Padam
  4. x minat.. rasanya lagu dia pon x tau yg mana 1

    BalasPadam
  5. camne nak apply jadi blogger otak buasir? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergi jumpa dr n gtau otak ko penuh pasir.

      Padam
  6. kena ade account google yang sah dlu. lepas tu baru blh tpikir nk apply.

    BalasPadam
  7. lagu dia mcm x elok sgt utk didgr..pendapat saja :)

    BalasPadam
  8. Aku tengok lady gaga pon pelik pakaian pelik orangnya pon pelik.... kat Malaysia dia tak ada can pon nak buat konsert tapi dengar katanya pon indonesia pon kurang setuju ngan jelajah konsertnya...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy repair door trim kereta

    BalasPadam
  9. saya kurang minat sikit lady gaga ni..hehe

    BalasPadam
  10. Tapi yang aku peliknya lagu dia 'Alesandro' yg terus-terang menghina ugama(dia) selamba jer kuar kat radio SU*** FM tu... Depa tak check ke? atau...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...