Iklan Leaderboard

Khamis, 3 Mei 2012

14 Video baik Azmin Ali

AMARAN... Video Azmin Ali di dalam... Terbaeeeekkk!!!


Bodoh punya Utusan. Banyak lagi berita lain yg layak jadi front page news, korang letak gambar lucah perempuan tgh kolom batang aiskrim tu kenapa? Mmg la blowjob tu syok, tapi korang tau tak byk akhbar2 Utusan diedar secara paksa di sekolah2 dan diletakkan di perpustakaan sekolah... rasa2 berapa ramai budak2 sekolah rendah dan menengah tengok aksi seks tu? Berapa ramai akan kanak2 suci yang akan terpengaruh dan akan mencuba aksi oral tersebut? Tak payah susah2 diorg cari Melayu 3gp kat Google. Kalau ye pun nak jadikkan headline berita tu tak payah la letak gambar lucah separa porno tu. Aku tak peduli dlm video tu Azmin atau tidak, kalau tidak korang fitnah, kalau ye korang dah mengaibkan orang.

Editor Utusan mmg lembu...  Korang memang bangsat! Langsung takde etika kewartawanan... Ptuiihhh harrrktuuuiiihhhh!



tags: utusan malaysia surat khabar news berita video gambar azmin ali nafi skandal seks lucah porn porno sex scandal blowjob penis kulum kote ais krim batang rokok daging konek hisap nyonyot oral tandas toilet sofa cctv rakam azwan ali ummi hafilda fitnah aib bangsat

14 ulasan:

  1. Betul...tak kisahlah korang politician nak bergaduh ke hapa,tapi pikirkan kalau kita bwk balik paper ke rumah dan anak-anak tgk? Jgn ntt tambah masuk dlm list punca keruntuhan moral selain internet dan handphone adalah suratkhabar pulak.Suratkhabar adalah penyampai berita dan ilmu pengetahuan yg berguna,bukan kisah mcm ni.Sedih dgn senario politik Malaysia skang.

    BalasPadam
  2. haha.. bkn utusan jew, kosmo pun front page citer psl ni...metro xtau la pulak..hurm biasa la tu..nk lariskan paper...

    BalasPadam
    Balasan
    1. stim doh gambar tu dia kasi pampang,rase macam nak rase je,kalau aku leh stinm dan berfantasi,camne plak ngan budak2 skolah yang tak tahu,dan yang pernah tonton citer lucah,mesti makin bertambah nak cuba-cuba

      Padam
  3. finally, Malaysia got it own Playboy.

    BalasPadam
  4. muka depan tu buat pelaris jer..huhu

    BalasPadam
  5. bila otak letak kat lutut,iman ke laut...macam ni la jadik..yg mendedah belum tentu lebih baik dari yg didedah...

    BalasPadam
  6. pergh mmg siap swallow lg bro.. cantekkk punya blowjob.
    terbaek bro. wa folower lu skrg.
    lu kasi tengok ni pulak http://wasukalu.blogspot.com/2012/05/perangai-binatang-tahap-walrus-punya.html

    BalasPadam
  7. Utusex mmg bangang! Dh kering isu..

    BalasPadam
  8. utusan hanya mendedahkan kebenaran.. mendedahkan perangai sebenar pemimpin yang selama ini dok menipu rakyat...melalui utusan lah kita tahu moral seseorang pemimpin yang bakal dipilih..Anwar dengan skandal biseksualnya iaitu liwat dan main bini orang dan pelacur ..Azmin pulak denganskandal bini orang nya. Semua ini bukannya fitnah...tetapi cerita benar . Binatang politik adalah akhbar Suara keadilan dan harakah yang terang-terang menyebar fitnah dan cerita-cerita songsang yang memperbodohkan rakyat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. SETUJU SANGAT NGAN MUSYAHIR...sedar2lah penyokong2 Anwarmin yg TAKSUB sangat tu...

      Padam
    2. Tp bukan Front Page pnuh ngan gmbar... it was stupid. Mcm Noob ckap, under 18 suma tngk. Kan dah jd isu? The rest, Musyahir...i give the credit to you. U semms know better then us. :D

      Padam
  9. Kalau senang buat superimposed macam gambar tu dah lama orang buat, sebab cerita macam ni surrrr, tapi nak super imposed macam mana, rambut dah jarang memang kepala dia....tu pun tak percaya lagi.....

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...