Iklan Leaderboard

Ahad, 31 Ogos 2014

13 Miliki aplikasi Android bagi Blog/Laman Web anda

Adakah anda:
  • Mempunyai laman web dan blog untuk tujuan peribadi?
  • Mempunyai laman web dan blog untuk tujuan perniagaan?
  • Merupakan administrator laman web rasmi syarikat anda atau agensi kerajaan?
  • Mempunyai mana-mana laman web kegemaran yang sering anda kunjungi?
  • Mempunyai telefon pintar Android?
  • Mahu mencipta Aplikasi Mobile untuk telefon pintar Android bagi laman web dan blog peribadi, perniagaan, syarikat, agensi kerajaan dan lain-lain laman web kegemaran anda?

Jika YA, maka kami ada jalan penyelesaiannya! Kini semua orang boleh miliki Aplikasi Mobile untuk telefon pintar Android bagi Laman Web dan Blog anda sendiri dalam masa yang singkat dengan harga serendah RM50!

Web 2 Android App
   
Untuk maklumat lanjut, klik pada link berikut:





* Ini adalah iklan artikel berbayar dan menjadi sticky post sehingga 31 Ogos 2014. Untuk artikel yang baru, sila semak artikel sebelum2 ini.




tags: develop convert create change your website blog to mobile android application app apk cipta pasang bangunkan miliki aplikasi telefon bimbit smartphone laman web

13 ulasan:

  1. 0h! begitu rupanya! bleh try nnti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Asalkan tidak mengkritik PKR, android ni saya kira ok!

      Padam
  2. mcam best je..

    BalasPadam
  3. thanks atas info ini... baru tahu...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. celaka budak azizul ni.. ko letak sampah apa kat dalam ni?

      Padam
  5. Azizul Sukri Ahmad27 Ogos 2014 12:25 PG

    celake la

    BalasPadam
  6. bagus ni.. terima kasih atas perkongsian...

    mama dah follow sini dah..
    www.mamaniza.com

    BalasPadam
  7. noob...wei...asal lama xnampak muka ko kat blogserius ?....we miss you la wei..

    BalasPadam
  8. Salam.sory keluar tjuk.sape y tau..mcm mana kita nk trace org melalui akaun fb dia.kita bleh tau x sape dia n kt mana dia.blh ke.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...