Iklan Leaderboard

Rabu, 6 Ogos 2014

24 Sukan bogel di Pulau Pinang memual dan meloyakan

Memualkan. Itu gambaran paling tepat buat sekumpulan individu terdiri daripada lelaki dan wanita yang tergamak berbogel sebelum merakamkan aksi mereka yang kononnya menyertai acara Sukan Bogel Pulau Pinang 2014 di Teluk Bahang, di sini.


Rakaman terbabit dipercayai dilakukan Jun lalu dan menjadi perbualan hangat apabila ia dimuat naik ke laman sosial, semalam menerusi beberapa versi video berdurasi 12 minit, 5 minit 56 saat dan 1 minit 56 saat yang memaparkan aktiviti golongan yang menggelar diri mereka sebagai ‘Nudism’ itu.

Selanjutnya di Harian Metro.

Ya, memang memualkan. Dahlah tua, berbogel pulak tu. Ingat cantik sangat ke segala kekedutan, kekenduran dan kelayutan tu? Ada yang tuding jari dan kaitkan pesta sukan bogel ni dengan kerajaan DAP Pulau Pinang, ada pula yang kata chalet tu under kerajaan persekutuan untuk kegunaan kakitangan awam.

Salah siapa, biarlah polis menjalankan siasatan mereka. Tuding jari sana sini tapi akhirnya tersalah tuding, kita sendiri yang dapat malu.

Cuma yang lebih memual dan meloyakan adalah para blogger, facebooker, twitterer, youtuber, forumer dan netizen yang pergi sebar gambar dan video sukan bogel itu, tanpa diedit, ditapis dan dicensored terlebih dahulu sehingga nampak segala kejuntaian dan kelayuan. Kalau ya pun nak share, tapis la dulu. Tak tahu ke gambar/video tu ada imej orang tua bogel yang sangat lucah malah meloyakan. Kalau budak2 tertengok macam mana?

U guys are crazy la.




tags: pesta sukan air bogel pulau pinang teluk bahang 2014 nude sports nudism cina dap kerajaan lim guan eng chalet kawasan kerajaan persekutuan bogel lucah gila

24 ulasan:

  1. salam & hi ..

    euww...memang mengelikan betul..sanggup berbogel hesy..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye ke geli? Err..

      Padam
    2. dulu ada produksi action movie with softcore porn dr luar negara tajuk 'The mountain of the cannibal god' lakonan ursula andress buat produksi kat pahang. siap amik pelakon melayu laki/pompuan sebagai tambahan (jadi org asli).

      Padam
  2. Tahun melawat malaysia katakan....dgr cite dah selalu berlaku 2-3 tahun lepas. Cume skrg je kantoi. Pandai2la pihak berkaitan menjawab..asalkan jgn bogel depan aku sudah.

    BalasPadam
  3. Kontol kecik, xstim pn, klo kontol negro baru puas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. woi saleha! kan abah da ckp jgn kejar negro! negro jgk yg ko kjr! besar sgt ke negro pnya klw nk dibandingkn dgn torpedo abah ko ni! PANG!!

      Padam
    2. woi abahnye sarip dol! kemain ye marah ank dlm BO ni ye! Biarlah anknye tu nk kejar negro! sy mak nye mmg sokong! bila lg keturunan kita nk dpt benih yg perkasa! lembikkkk jeh dah la kecikk!

      Padam
    3. alaaa mak abah niii. ape nieee. potong stim betul laa. mne hak privasi saleha! saleha xkira! saleha akn gunakn kuasa meleis saleha yg superb ni utk melemahkn kuasa veto mak abah tuh! uwaaa baling kerusi! uwaaaa bkr gmbr!

      Padam
    4. Saleha mana pulak ni mcm sial aq tgk, komen ntahapahapantah, butuh pak hang terbagi dua

      Padam
    5. Saleha ni bapok popular kat kajang, pakwe dia negro nigeria student kolej swasta mne ntah..

      Padam
    6. oh popular ke?
      rozana la yg popular

      Padam
  4. Adakah mereka t¡ada kemaluan? Tak sunat plk tu..

    BalasPadam
  5. Dua peristiwa bogel berlaku di Malaysia, satu di Pulau Pinang, ada beberapa orang berbogel salahkan satu orang. di Selangor ada beberapa orang sedang membogel satu orang. Yang mana menjadi isu.

    BalasPadam
  6. Janganlah kaitkan isu orang telanjang di Penang dgn Lim Guan Eng, itu soal mereka yang nak bertelanjang. Sebenarnya soal bertelanjang di pantai sudah pernah berlaku 34 tahun yg lalu.

    Dulu Pemuda Umno Malaysia ada dapat aduan dari pekerja Club Med di Kuantan yg PKNP ada kepentingan di samping pelancong, pelancong dlm negeri pun ikut sama bertelanjang di Pantai Cerating.

    Patutnya Pemuda Umno buat surat bantahan pada LIm Guan Eng dan minta dia pastikan tiada aktiviti telanjang di Pulau Pinang

    BalasPadam
  7. kes ni kalau tanya someone.. mesti dia cakap.. benda2 mcm ni kena slow2.. sbb si tua bangka tu dah biasa bogel.. tak boleh suruh dia tutup semua terus.. suruh dia tutup sikit2 dulu.. suruh tutup bahagian kemaluan bawah dulu... sebab bahagian tu paling skala besar orang nak tengok.. skala yang boleh diukur..

    sudahnya belum sempat nak tutup semua.. sempat lagi si tua bangka tu mati dulu

    BalasPadam
  8. tu golongan c1na ka tu? or china foreign?

    BalasPadam
  9. Yang paling pelik macam mana Noob tau orang-orang yang berbogel tu semuanya tua-tua dan berkedut? He he :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Noob frust sgt tu xdpt nk tgk amoi muda bogel spt mn yg dia harapkn, yg die nmpk hnyalh kejuntaian dan kekenduran, sudahnye die nyesal x sudah..harapan Noob utk tgk ramai amoi muda cun yg ada kt msia ni berbogel akhirnya punah..ha ha ha

      Padam
  10. saya dah dgr psl kisah pelancong berbogel di salah sebuah pantai di pulau pinang sejak awal 90an lagi ... ermmm

    BalasPadam
  11. maluu jer.. Xnak tgok..

    BalasPadam
  12. Ianya macam satu pertandingan.
    Siapa dapat share dulu dia menang...
    Tak psal2 dpat dosa free sbb sebar image bogel org...

    BalasPadam
  13. Manusia yang percaya teori Darwin.. berasal dari monyet.. tu yang dah jadi monyet balik dah tu..

    BalasPadam
  14. Sronoknya Malaysia ada pantai bogel...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...