Iklan Leaderboard

Jumaat, 8 Ogos 2014

25 Nama nasi lemak yang paling lucah

Biasa orang berniaga dengan mempergunakan agama dah biasa sangat kita dengar, tapi mempergunakan idea lucah untuk menarik pelanggan dan melariskan perniagaan jarang kita dengar. Yang ni, Nasi Lemak Tetek? Serius memang dah tak boleh fikir nama lain yang lebih sopan lagi ke nak bagi? Apsal la lucah sangat? Tu makanan kot.


Gambar ni aku dapat kat sini. Aku tak pasti Medan Selera yang jual nasi lemak tetek tu kat Malaysia atau Indonesia, tapi kalau aku Google, kat Kg Baru KL ada, kat Langkawi ada. Serius takde nama lain ke nak letak? Nasi lemak gagah ke, nasi lemak Che Ta ke, nasi lemak Tasha ke? Jangan lepas ni keluar pulak orang jual hotdog dan goreng pisang zakar.

Lebih baik la tulis "Naruto pernah makan di sini" daripada letak nama lucah2 dan kurang sopan.




tags: nasi lemak tetek kampung kg baru kl kuala lumpur langkawi sedap review testimoni lucah

25 ulasan:

  1. nasi lemak bersantan neelopak pun ok gak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salah UMNO-BN semua ni..

      Padam
  2. Biase arrr peniaga kite dari zaman berzaman penuh variasi. ade lucah, buruk. kotor dan macam2 lai.

    contoh cam nasi lemak tetek, kueh kayu buruk, tahi itik, badak beredam, kayu keramat

    BalasPadam
  3. kt shah alam ada kot. tapi xde banner macam ni la. ada kt menu je. try sedap gk tp kecik je cm tetek amoi yg pink. haha.. mana comment pejuang bangsa abadi ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah terjun gaung kot.. sambil nangis2 membawa diri yang lara

      Padam
    2. pejuang bangsa melayu8 Ogos 2014 8:38 PTG

      nampak tak? anon kat atas ni sendiri komen sendiri balas. get life dude.....

      Padam
    3. nak nenen blh x

      Padam
  4. standet la tu... melayu & lucah berpisah tiada

    BalasPadam
  5. Jdi isu ke? Ok kot, jnji bkn nasi lemak dpt pgang tetek,

    BalasPadam
  6. Nasi tetek... nk rasa 10x... pandai nob promote... tetarik la saleha dgr..

    BalasPadam
  7. hahaha siap buat bentuk tu tatahan tu

    BalasPadam
  8. 💩👍😄 עכעיעעעעעעמממכמהלילםטמהנבגש כעעחיחיחחילחץתתףףםךיל

    BalasPadam
    Balasan
    1. í ½í²©í ½í±í ½í¸„ ×¢×›×¢×™×¢×¢×¢×¢×¢×¢×ž×ž×ž×›×ž×”×œ×™×œ××˜×ž×”× ×‘×’×© כעעחיחיחחילחץתתףףםךיל

      Padam
  9. Pasti lepas ni nasi lemak cikgu muzik bogel tepi pantai pula..hehe

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorry fake plain83, aku terpaksa padam komen kau sebab melucah guna nama orang lain

      Padam
    2. Bila agaknya ko nk buat entri psl kematian ultimate warriors dgn billy glide ni no0b?

      Padam
    3. abg noob kalau jual goreng pisang zakar compom sy beli

      Padam
  11. nasi lemak (daging) tetel kot... hahahaha

    BalasPadam
  12. errr berkat ke tak rezeki dieorang tu eh

    BalasPadam
  13. hoho..ini memang ngeri.

    paling jaki pernah gua jumpa..nasi lemak tumit tinggi. haha

    BalasPadam
  14. aku tak faham... mcm mana aku nk order nasi lemak tu kat makcik yg jual tu... makcik, bg nasi lemak tetek satu... tak segan ke?

    BalasPadam
  15. Di Taiwan ada orang jual hotdog dengan bahagian sulit yang dikatakan tersebut. So scary...

    BalasPadam
  16. mcam xdak nma lain nk pikir..

    BalasPadam
  17. hahahaa,sumpah lawak.. Ak glak kaw2 kot..tp at the same time ak maluu sgt.. Dah la namenye nsi lmak tetek.. Memalukan kaum wanita.. Bodoh sgt2..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...