Iklan Leaderboard

Khamis, 21 Ogos 2014

50 Model pakaian muslimah disuruh beraksi ghairah

Apa yang lebih jahanam dari seorang lelaki miang yang kononnya seorang jurugambar/photographer cuba memancing anak2 dara atau bini orang kat Facebook untuk ditawarkan jadi model pakaian muslimah tapi minta gambar dia buat aksi2 ghairah dan menggiurkan?






Lelaki macam ni memang gila celaka. Kat gambar profile ada gambar bersama perempuan tapi masih nak miang dengan bini orang kat Facebook. Dan orang perempuan kalau terjumpa laki miang macam ni kat Facebook, Wechat atau kat mana2 media sosial, tolong jangan layan dan cakap elok2, lelaki macam ni dah wajib kena maki je, lepas tu buat report polis.

Kalau lepas tu lelaki tu nak bagi alasan akaun FB kena hack ke apa, itu kemudian cerita, yang penting kita pertahankan maruah kita dulu sebagai seorang wanita.

Sumber gambar sini.

Cuma yang model pakaian muslimah Keep Calm and Wear Hijab di bawah ni tak pasti sama ada dia disuruh oleh jurugambarnya untuk pakai seluar legging ketat bungkus buah nangka atau dengan kerelaan diri sendiri.



** Jika anda ingin memiliki aplikasi Android anda sendiri, sila lawati -> http://myweb2android.blogspot.com/




tags: gadis perempuan bini orang buat aksi ghairah lucah tubuh seksi lentik posing pose jadi model tudung fesyen pakaian muslimah photographer photog jurugambar jurufoto minta izin suami minta gambar lurah dada cleavage azmn shrfdn fb facebook baju keep calm and wear hijau buy beli order online legging ketat sendat

50 ulasan:

  1. aku cuma terfikir, brpe ramai pmpn bodo yg t'pedaye dgn malaun2 mcm ni ye. sadis sungguh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagi satu, brpe ramai yg tdk t'pdye kmdian terus amek tindakn? hrp2 kbnyknnye tdk skdr screenshot kmdian "update". diz is sick.

      Padam
    2. assume they do it both , you sick Tanpa Nama21 Ogos 2014 8:18 PTG

      Padam
    3. Korg semua pun sick.. sekadar kecoh kat komen. Patut sebarkan sekali biar laki tu sedar diri sikit

      Padam
    4. ini semua salah UMNO-BN!

      Padam
    5. kau ni dah kenapa?? schizo eh?

      Padam
  2. first, noob bitch!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. loserrrrrrrrrr
      nk bisjut??

      Padam
  3. oh! begitu rupanya, muslimahlah sgt! pui

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bodo punya samsul adli. Ko dgn photographer tu sama jer. Pui

      Padam
    2. Kahkahkah! Ko sentap ke? Bolo pnya olang, bingai

      Padam
    3. Team Fools Syndicate

      Cerita Goreng
      Black Berry
      Tangan Kekunci
      Psychic Zero
      Blackbeard Heart
      teMbikar Labu
      Aila Eresphia
      Prince of Noob

      Padam
  4. WAT DE FARK is this men. yg pempuan tu satu dok layan jantan tu. bingai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mula2 chat biasal a bodo bingai anon ni? tapi kalau laki tu lead perempuan tu msg benda lucah.. sapa boleh aspect? habis ko nak pompuan langsung xboleh ckp msg ngan sapa2 langsung smpi mampus!? , apa bodoh la anon ni otak bodo xreti fikir

      Padam
    2. Aspect pale otak lu. Expect la bingai.

      Padam
    3. Pegi mampos la nak tulis apa pun. Asalkan org paham sudah. Bingai

      Padam
    4. Kahkahkah! Eja pn tk betol, bolo punya olang ,bingai

      Padam
    5. Aspect???hahaha...bingai

      Padam
    6. aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect

      tu la.. lain kali jangan over sangat cakap orang lain bingai.. kan dah tertempek kat diri sendiri. hehehe

      Padam
    7. Babi kan haram

      Padam
  5. Sial punya jantan. Muka dah ada. Bukti dah ada. Kenapa tak buat report je. Sial punya jantan.

    KEDEPAN (KEmbalikan DEgree berasaskan kePANdaian, SPM 5A < degree dan guru, 3A-4A diploma, 1A-2A sijil, 0A buruh, amah dan pekerja am) adil ialah meletakkan sesuatu pada tempatnya. Biar bodo buat kerja bodo, pandai buat kerja pandai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dh report polis pung leps dia report polis, dia report kat org rmi supaya kenal perangi bngst ni, melayu ni bangsa dia selagi tak dihantuk pala bana dia selagi tu xkan berhenti buat jahat, nk ubh melayu jd baik bukn ckp2 tapi kena pukul baru dengr ckp... bnyk kali pukul tau tp jgn la smpi mencacat kan... tau klu x dh besar nanti jd bodo...dn menyusahkan org...

      Padam
    2. Sial punya jantan dan sial punya KEDEPAN. Setakat komen nak sumbat2 isu degree ko nak buat apa

      Padam
    3. Presiden kedepan sudah kembali

      Padam
    4. PANTAT KAU TANPA NAMA 21 Ogos 2014 9:59 PTG kau ingat org yg jahat yg tak reti nak jadi baik ni Melayu saja..keling pun kalau tak ditembak mati tak henti2 menyamun. Tak suka jadi Melayu tukar je bangsa kat I>C kau. hah air mani kau yg penuh kat sinki tadi dah cuci? melancap je kau tau!!

      Padam
  6. Pompuan tu dah buat report polis yg mengatakan dia dah buat report polis dah sebelum ni. Nanti kena panggil balik ke balai untk mengesahkan yg dia dah buat report polis untuk kali kedua.

    Penjenah asal si saripuddin tu xde pulak kena panggil. Cilake

    BalasPadam
  7. Jilboobs = Pakai tudung tersembul buah
    Jillag = Pakai tudung berlagging

    BalasPadam
    Balasan
    1. jillag? aku da terbiasa sebut seluar nyonyot jeh haha

      Padam
  8. Apa pun perempuan itu kena pikiaq apa yg dia pakai.. nk salahkan org lain pun pasai apa... sendiri mau ingat la.... ohhh perogolan

    BalasPadam
  9. Laki: cuba tnjuk lurah dada tu sikit..i nak tgk ok tak kalau pose
    Pmpn: cmni ek? Jap nak tnye..model muslimah npe kena tunjuk lurah dada pulak?
    Laki: yg gmbr muslimah tu yg pose berdiri tegak awal2 td. Ni untuk stock i..fap..fap..fap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bini aku yg mcm Heather Vandeven pun xpernah berbogel bulat dpn aku lama2. Takat tgk porn sajalah buat modal kalo nak tgk bulat terus. Tapi nak minta pompan lain buat cenggini, mmg patut report saja. Mungkin pompan tu pun jenis mcm tu. Elok sangat la.

      Apa punyer urban meleis. Dah bende boleh minta. Asal line clear jer..trus..

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Apa yg sy tau, ppuan mmg suke kalau diri mereka diambil gambar, buat la pose papepun yg cute2 n mcm artis model, spt satu kebanggaan mcm org laki tunjuk 6 pax n otot berketak2.

    Kawal nafsu anda n ingat utk wanita tubuh anda hanya boleh ditatapi oleh suami anda sahaja. Utk pki dduk rumah just tunjuk kpd yg muhrim. Kalau x pgg agama kuat, terperangkap la dgn laki2 yg x bertanggungjwb, offer duit sikit terus tayang semua..itupun belum tentu dpt duit lg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa boleh buat.. terlentik-lentik la baru rasa hot.. hot la sangat.. kalau muka bersih, body slim, kulit bersih/cerah, cakap pun sopan santun ayu, senyuman manis, tak payah terlentik-lentik sangat la.. confirm ramai peminat.

      Padam
  12. Bukan senang nak minta. Bila keduanya dah ON, memang tak dak masalah punyer.

    BalasPadam
  13. kekadang..tak faham benar dengan pakaian orang perempuan zaman sekarang nih.

    BalasPadam
  14. lelaki camni sesuai diberi kaki yg berkelajuan 60 km/j

    BalasPadam
  15. Yang selok sangat nak jadi model ni dah kenapa??

    BalasPadam
  16. Gunakn la akal sihat utk mnghindar dakyah2 cmni...

    BalasPadam
  17. kemaruk nak jadik model smpai x blh pikir mane elok mane tidak....haiishhh...x paham sungguh...

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  19. bagi gambar mayat berkafan kat lelaki camni. aku dah biasa buat

    awek keje tukang gali kubur

    BalasPadam
  20. ni kira cam fake agent la kan? haha...

    BalasPadam
  21. terimakasih telah berbagi informasi yang menarik dan bermanfaatnya
    terus upadate info2 lainnya, sukses terus gan

    BalasPadam
  22. hahaha pernah terkena tapi dia tak minta gambar, konon-konon soal selidik la, tapi semua pasal pakaian dalam, ceh...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...